You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ateistim, beraber doğruyu bulalım

Ateistim, beraber doğruyu bulalım

Acemi Üye
RE: Ateistim, beraber doğruyu bulalım
Madde dediğimiz şey enerjidir zaten.Şimdi bu enerjiyi su gibi düşünürsen denizi ikiye bölemezsin.Bölersin tekrar birleşir.Yalnız burda tüm evreni deniz gibi düşünmelisin.Sende susun,bıçakta su zaten bu örnekte.Neyse işte, benzetme var burda.Nedir, bölmek için evren dışına çıkmalısın. karizm

Ha ha.. gülmesorunda bu zaten, anlaşılamayan.atomlardan monad'lara uzanan bir süreç.Fizikten metafiziğe geçiş.Aslında herşeyin tek bir şeyden olduğunu görmek.Tanrının "nur"undan. Tongue

Gördüğün gibi yaratmayı bile anlamamışsın daha.Ne desem boş. Burda ki yaratma yoktan var ediş değil. Yoktan birşey var olur mu? ifade

Allah alemleri nur"undan yaratmış.Hadis var ara bulursun.

Zaten termodinamiğin birinci kanunu derki.... biliyorsun. Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Ateistim, beraber doğruyu bulalım
İnsanlardan kimi bilmeden, ne bir yol göstereni, ne de aydınlatıcı bir Kitabı olmadan, Allâh hakkında tartışır.
Hacc 8

Allâh'ın yolundan şaşırtmak için boynunu öteye döndürerek, dünyada onun için bir kepazelik vardır. Kıyamet günü de ona yangın azabını tattıracağız.
Hacc 9

"İşte bu, senin ellerinin yapıp öne sürdüğü işler yüzündendir. Allâh kullara zulmedici değildir!"
Hac 10
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.