You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Ateist demek
Merhaba arkadaşlar benim abim anneme babama küfreder akli dengesi bozuk demeyelim ama ufak takıntıları var babama vurmaya kalktı gibi herneyse asıl soru şu ben abimi birçok kez ateistforum diye bir sayfada gördüm ve yolda bir gün bence ALLAH yok gibi kelimeler etti ama bunları söylerken ciddi şekilde diyordu sorunları yokken birgün ben cumaya giderken 17 gibi yaşta iken annemlerin haberi yok bu durumlardan söylemedim abini de cumaya götür dedi bende o cumaya gelmez dualarda elini açmaz normalde bende (aram pek iyi değildir abimle sevmem pek kendisini) sinirden çünkü o ateist galiba dedim ama onu söylerken aklımda bu ALLAH yok dediği ateist forumlarda gezindiği dine uymayan hareketlerde bulunduğu zamanlar geldi sonra pişman oldum demedim sadece 1 kere dedim şimdi ben kafir mi oldum tam olarak? 1 kere dedim sonrada düşündüm kötü diye dışarıya hiç vurmadım o anda sinirden dedim benle babamla annemle kavga ediyordu anneme babama küfür ediyordu o zamanlar yaşım belki alakasız tam bilmiyorum ama namaza dualara yeni başlamıştım böyle bir şey demenin çok kötü ve kafir bırakbileceğini daha yeni biliyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-08-2015, Saat:08:38 PM, Düzenleyen: Eddraziel32.
Acemi Üye
RE: Ateist demek
Hocam akıl dengesi o ALLAH yok bana göre dediği isyan ettiği dönemlerde normal denilebilir durumdaydı doktorlar çok normal birşeyi yok falan diyordu ama ondan sonra değişti akli dengesi ara sıra Hz.Hüseyin in hikayesi anlatılırken gülüyor yemekte Nihat Hatipoğlu ile dua ederken o etmiyor ama 1 saat sonra dinle ilgili birşeyden bahsediyor o yüzden üzüldüm şuan o zamanlar dinle ilgili pek birşey bilmiyordum dinde sorumluluk yaşı nedir tam bilmem ama günah işleyen elfazı küfürleri diyen biri değilim sürekli dua da ederdim ama işte abim anneme babama küfür edince hatta vurdu bile evden kovdu benle kavga etti o zamanlarda bunu diyince Kendisinin yüzüne demeden anneme bunu dedim o ateist galiba dedim cumaya gitmeden ama şimdi müslüman birine ateist demek artı ona kalbiyle inanmak o kişiyi kafir ediyor ben şimdi tam olarak ne yapayım hiçbir bilgim yok o zamanlar öyle hareketler yapıyordu ateist dedim o olanları düşünerekten içki de içiyordu ayıptır söylemesi arkadaşlarıyla ilişki bile yaşıyordu öyle düşünüyordum ama ateist dememiştim hiç o ana kadar ne oldu durum bilr bilgim yok yani
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Zan ile yaklasmak suphe ile yorum yapmak cok sakincalidir. O gunlerde abinizin yapti hal ve hareketler sizi bu dusunceye itmis. Zaten akli dengesi bozuk birisinin saglikli dusunmesi beklenemezdi. İnancini ALLAH bilir. Onun icinde du edin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-08-2015, Saat:09:02 PM, Düzenleyen: Sükut.
Forumcu
kardeşin için dua et kardeşim,sukutun dediği gibi de zan dan kaçınmalısın çünkü zannın bazısı vebaldir.Ayrıca müslümanım diyen birinin müslümanlığından şüphe edilmez...niye diye sorma uzun iş gülücük
eeee o zama ne yapcam kardeşim tövbe et ve bir daha emin olmadan kardeşini yargılama tövbe et kelimei şehadet getir,amentüyü oku netten yazarsan nasıl tövbe edilir çıkar heralde böylece kalbin rahatlamış olur ve tövbe etmek kötü bir şey değildirgülücük

49/HUCURÂT-12: Ey o bütün iyman edenler! Zannın bir çoğundan çekinin çünkü zannın ba'zısı vebaldir, tecessüs de etmeyin, ba'zınız ba'zınızı gıybet de etmesin, hiç arzu eder mi ki biriniz kardeşinin ölü halinde etini yesin? Demek tiksindiniz! O halde Allaha korunun, çünkü Allah tevvabdır, rahîmdir
Hû deyip ölsem
Bir ebedi nura bürünsem
Haşr günü yâ Rabb
Allah deyip dirilsem

Yüzde bir tebessüm,yüzde bir sevgi
Alırken benden beni,
Resul'ün gözlerin rengi :-)
Hû deyip ölsem ey yâ ilahi

Kalbimde Lâ ilâhe illallah zikrin
Dilimde Allah ismin
Senle dolu iken bu aklım fikrim
Hû deyip ölüversem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-08-2015, Saat:09:35 PM, Düzenleyen: Rohan.
Forumcu
Hû deyip ölsem
Bir ebedi nura bürünsem
Haşr günü yâ Rabb
Allah deyip dirilsem

Yüzde bir tebessüm,yüzde bir sevgi
Alırken benden beni,
Resul'ün gözlerin rengi :-)
Hû deyip ölsem ey yâ ilahi

Kalbimde Lâ ilâhe illallah zikrin
Dilimde Allah ismin
Senle dolu iken bu aklım fikrim
Hû deyip ölüversem...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.