You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

atatürkün Peygamber Sevgisi

MüslümAnarşist
"zaman süratle ilerliyor. milletlerin, toplumların, kişilerin mutluluk ve mutsuzluk anlayışları bile değişiyor. böyle bir dünyada, ASLA DEĞİŞMEYECEK HÜKÜMLER GETİRDİĞİNİ İDDİA ETMEK (!!!), aklın ve ilmin gelişmesini inkar etmek olur."

"evet karabekir(kazım karabekir), arapoğlu’nun yavelerini(!!!) türk oğullarına öğretmek için kuran’ı türkçe’ye tercüme ettireceğim ve böylece de okutturacağım, ta ki budalalık edip de aldanmakta devam etmesinler."

"benim bir dinim yok ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum. hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. benim halkım demokrasi ilkelerini gerçeğin emirlerini ve bilimin öğretilerini öğrenecektir. batıl inançlardan vazgeçilmelidir. isteyen istediği gibi ibadet edebilir. herkes kendi vicdanının sesini dinler. ama bu davranış ne sağduyulu mantıkla çelişmeli ne de başkalarının özgürlüğüne karşı çıkmasına yol açmalıdır."

''Türkler Arapların dinini kabul etmeden evvel de büyük bir millet idi. Arap dinini kabul ettikten sonra, bu din, ne Arapların, ne aynı dinde bulunan Acemlerin ve ne de Mısırlıların vesairenin Türk'lerle birleşip bir millet teşkil etmelerine hiçbir şekilde tesir etmedi.. Bilakis, Türk milletinin milli rabıtalarını gevşetti, milli hislerini, milli heyecanını uyuşturdu. Bu pek tabii idi. Çünkü Muhammed'in kurduğu dinin gayesi milliyetlerin fevkinde şamil bir Arap milliyeti siyasetine müncer oluyordu. Bu arap fikri ümmet kelimesi ile ifade olundu. Muhammed'in dinini kabul edenler, kendilerini unutmağa hayatlarını Allah kelimesinin her yerde yükseltilmesine hasr etmeğe mecburdular. Bununla beraber, Allah'a kendi lisanında değil Allah'ın Arap kavmine gönderdiği Arapça kitapla ibadet ve münacatta bulunacaktı. Arapça öğrenmedikçe Allah'a ne dediğini bilmeyecekti. Bu vaziyyet karşısında Türk Milleti bir çok asırlar ne yaptığını ne yapacağını bilmeksizin adeta bir kelimesinin manasını bilmediği halde Kuran'ı ezberlemekten beyni sulanmış hafızlara döndüler.''

NOT : Muhterem kemalistler. Üstte paylaştığım paragrafları inkar ve itiraz etmek gibi bir dangalaklığa düşmemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Bunlar bizzat kendi eliyle yazdığı ve hala saklanan defterden alınıp paylaşılmıştır. El yazısı nüshaları internette mevcuttur.

Düşünen beyinlere...!
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: atatürkün Peygamber Sevgisi
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: NOT : Muhterem kemalistler. Üstte paylaştığım paragrafları inkar ve itiraz etmek gibi bir dangalaklığa düşmemenizi şiddetle tavsiye ederim.

ya ateş kızma bana nolur konunu katletmek gibi bi niyetım yok ama cümlelerin çok hoşluma gidiyo napıyımm Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-07-2008, Saat:06:40 PM, Düzenleyen: Qbra.
Profesör
RE: atatürkün Peygamber Sevgisi
gülücük

gülücük

klaviyen dert görmesin ateş devrimi, mouse n da:D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
Cvp: RE: atatürkün Peygamber Sevgisi
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ates devrimiiii.........

? [/size]
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: atatürkün Peygamber Sevgisi
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: NOT : Muhterem kemalistler. Üstte paylaştığım paragrafları inkar ve itiraz etmek gibi bir dangalaklığa düşmemenizi şiddetle tavsiye ederim.
konun gayet güzel aferin ona lafımız yok ama adam gibi söylesen şunu daha iyi anlaşılır değil mi
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
engin adamımsın yaaa gülücük
pek bi severmiş peygamberi dini görün aha gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
hüseyin çeliğin bir sözü çok hoşuma gider
der ki : bir gerçek atatürkçüler vardır, birde atatürkün sırtından geçinenler...
Lebbeyk.
Allahümme Lebbeyk.
Lebbeyk la şerike leke lebbeyk.
İnnel hamde ve’n-ni’mete
vel mülke leke la şerike lek.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Türk milleti dindar olmalıdır yani, bütün sadeliğiyle dindar olmalıdır demek istiyorum. Bizzat hakikate nasıl inanıyorsam buna da öyle inanıyorum... Din şuura muhalif, ilerlemeye engel hiçbir şey ihtiva etmiyor. "

"Bizim dinimiz en tabi ve makul dindir ve ancak bundan dolayıdır ki son din olmuştur. Bir dine tabü olması için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır. Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur. "

ATATÜRK

dinsizliklerine bahaneyi atatürkü gösterenler din hak neler söylemiş araştırsınlar derim...
sağolasın ateş bilgi verdiğin için...:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: RE: atatürkün Peygamber Sevgisi
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hüseyin çeliğin bir sözü çok hoşuma gider
der ki : bir gerçek atatürkçüler vardır, birde atatürkün sırtından geçinenler...

evet bi de Atatürkçülüğü kullananlar vardır o da ayrı mesele Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.