You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Atatürk'ün Cennete Gittiğine Dair Çarpıcı Kanıt

Atatürk'ün Cennete Gittiğine Dair Çarpıcı Kanıt

...
RE: Atatürk'ün Cennete Gittiğine Dair Çarpıcı Kanıt
Atatürk'ün cennete gidip gitmeyeceği bizim açımızdan sorun teşkil etmez.Şu saatten sonra birseyleride değiştirmez.Biz doğru yolda olmaya bakalım,hakeden yerini bulur zaten.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
İnsanların ne söylediklerine değil ne yaptıklarına bakınız. Mezkur kişinin İslama ve Müslümanları karşı takınmış olduğu tavır ve tutumlar ortadadır. Nifak süreci bulunmakla birlikte nihayetinde ideolojisini açıkça ifade etmiştir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Kimin nereye gidecegini ALLAH dan başkası bilemez bence üstümüze vazife olmayan konularda kesin dille konuşmayalım şayet ölen kişi müslümansa düşmanımız bile olsa duamızı aklımıza geldikçe okuyalım bu arada aklıma gelmişken bundan yıllar önce inermisin çıkarmısın diye yarışma programı vardı sunucusu sac sakal konuşma resmen palyaco dersin bir gece bir tv kanalında bir programa davetliydi gece 2 den 5e kadar onu dinledim dedim bu adam o adam olamaz adam resmen şok etti beni devamında kaza gecirdi. Vefat etti o gece izlemesydim belki gereksizin biri der üzülmrzdim o yüzden kişiyi sadece ALLAH bilir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-03-2017, Saat:01:24 AM, Düzenleyen: Umudunukaybetme.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.