Softa sınıfının din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi menfaat temin edenler. İğrenç kimselerdir. İşte bu duruma karsıyız ve buna müsaade etmiyoruz.
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Atatürk' den sözler
Atatürk' den sözler
Softa sınıfının din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi menfaat temin edenler. İğrenç kimselerdir. İşte bu duruma karsıyız ve buna müsaade etmiyoruz.
Dreamtürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Laiklik asla dinsizlik olmadığı gibi, sahte dindarlık ve büyücülükle mücadele kapısını açtığı için, gerçek dindarlığın gelişmesi imkanını temin etmiştir. Laikliği dinsizlikle karıştırmak isteyenler, İlerleme ve canlığın düşmanları ile gözlerinden perde kalkmamış doğu kavimlerinin fanatiklerinden başka kimse olamaz.
kesinlik le katılıyorum
(soruma cvp vermeyin şimdi durup dururken küfre girmeyin)
Kur-an' ın insanlığa emrettiği ve kusursuz işleyebilen (osmalı da görüldüğü gibi) bi yönetim bişimi zaten var. Bunun haricinde diğer yönetimlerin hepsi bağtıldır ve tartışmaya bile luzum yok bnce!
elhmdülillah
Dreamtürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Laiklik asla dinsizlik olmadığı gibi, sahte dindarlık ve büyücülükle mücadele kapısını açtığı için, gerçek dindarlığın gelişmesi imkanını temin etmiştir. Laikliği dinsizlikle karıştırmak isteyenler, İlerleme ve canlığın düşmanları ile gözlerinden perde kalkmamış doğu kavimlerinin fanatiklerinden başka kimse olamaz.
sahte dindarlık ve büyücülük kapısı bu ülkede kapalı mı cidden
ve bu laikliğe mi borçlu olunan bir durum hahaha
)neyse komik tarafı geçelimde
dinden menfaat sağlayan mı var dindar olduğu için her şekilde engellenen insanlar mı bir daha bak çevrene bakalım
hala aynı sayrıyı görüosan
konuşmaya gerek yok...
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

her türlü fikirden ideden izmden kıyas kabul eteyecek şekilde farklı ve birşeye muhatc değildir islam dini
insanlık ona muhtactır ki müslüman olmak kulun karınadır...
laiklik kendi derdine yansın dine koruyucu yazılmadan ewwel...
ama kabuğu soyulamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

yada uygulmada hiç böyle birşey gördün mü ki tarih boyunca
din istismarı olamsın diye laiklikle yönetin devletinizi diye
ben asla ve kat'a görmedim
zaten o Allah ın nizamı olan islam kendi içinde istismarcılık yapacakları da kendi usulünce yok eder cezalandırır
hiçbir başka ideye ihtiyaç duymaksızın yapar bunu endişesi olmasın kimsenin...
ama kabuğu soyulamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

sana da...
ama kabuğu soyulamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi