You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Atatürk' den sözler

Atatürk' den sözler

Acemi Üye
RE: Atatürk' den sözler
Laiklik asla dinsizlik olmadığı gibi, sahte dindarlık ve büyücülükle mücadele kapısını açtığı için, gerçek dindarlığın gelişmesi imkanını temin etmiştir. Laikliği dinsizlikle karıştırmak isteyenler, İlerleme ve canlığın düşmanları ile gözlerinden perde kalkmamış doğu kavimlerinin fanatiklerinden başka kimse olamaz.

Softa sınıfının din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi menfaat temin edenler. İğrenç kimselerdir. İşte bu duruma karsıyız ve buna müsaade etmiyoruz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: Atatürk' den sözler
Dreamtürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Laiklik asla dinsizlik olmadığı gibi, sahte dindarlık ve büyücülükle mücadele kapısını açtığı için, gerçek dindarlığın gelişmesi imkanını temin etmiştir. Laikliği dinsizlikle karıştırmak isteyenler, İlerleme ve canlığın düşmanları ile gözlerinden perde kalkmamış doğu kavimlerinin fanatiklerinden başka kimse olamaz.

Softa sınıfının din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi menfaat temin edenler. İğrenç kimselerdir. İşte bu duruma karsıyız ve buna müsaade etmiyoruz.

kesinlik le katılıyorum
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Laiklik dinsizlik değil belki -o da sizce-... Peki islama uygun mu diye sorucem?
(soruma cvp vermeyin şimdi durup dururken küfre girmeyin)
Kur-an' ın insanlığa emrettiği ve kusursuz işleyebilen (osmalı da görüldüğü gibi) bi yönetim bişimi zaten var. Bunun haricinde diğer yönetimlerin hepsi bağtıldır ve tartışmaya bile luzum yok bnce!
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Atatürk' den sözler
Dreamtürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Laiklik asla dinsizlik olmadığı gibi, sahte dindarlık ve büyücülükle mücadele kapısını açtığı için, gerçek dindarlığın gelişmesi imkanını temin etmiştir. Laikliği dinsizlikle karıştırmak isteyenler, İlerleme ve canlığın düşmanları ile gözlerinden perde kalkmamış doğu kavimlerinin fanatiklerinden başka kimse olamaz.

sahte dindarlık ve büyücülük kapısı bu ülkede kapalı mı cidden

ve bu laikliğe mi borçlu olunan bir durum hahahagülücük)

neyse komik tarafı geçelimde

dinden menfaat sağlayan mı var dindar olduğu için her şekilde engellenen insanlar mı bir daha bak çevrene bakalım

hala aynı sayrıyı görüosan

konuşmaya gerek yok...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
laiklik dinin koruyucusudur. dinin istismarını önler ...mesela siyasi gurupların dini alet ederek millete yakınlaşmak istemesini engeller.....ama günümüz de bazı kesimler dinsizlik olarak algılıyor....onlara da öyle gösteriliyor ne yapsınlar...
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Atatürk' den sözler
Allah ın nizamının hiçbir insna aklı mahsul koruyucuya ihitiyacı yoktur

her türlü fikirden ideden izmden kıyas kabul eteyecek şekilde farklı ve birşeye muhatc değildir islam dini

insanlık ona muhtactır ki müslüman olmak kulun karınadır...

laiklik kendi derdine yansın dine koruyucu yazılmadan ewwel...
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allah ın kelamında ya da hadislerde

yada uygulmada hiç böyle birşey gördün mü ki tarih boyunca

din istismarı olamsın diye laiklikle yönetin devletinizi diye

ben asla ve kat'a görmedim

zaten o Allah ın nizamı olan islam kendi içinde istismarcılık yapacakları da kendi usulünce yok eder cezalandırır

hiçbir başka ideye ihtiyaç duymaksızın yapar bunu endişesi olmasın kimsenin...
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
herşey açık...

sana da...
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.