You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ATAM İZİNDEYİZ...

ATAM İZİNDEYİZ...

Forumcu
RE: ATAM İZİNDEYİZ...
inşallah osmanlı atamızın izindeyiz.

sahte atanın osmanlıya yaptıkları ve bize yaptıkları zulmün farkındayız.

osmanlı toprakları üzerinde türkiye-suriye-azeybaycan-irak-ürdün...gibi devletleri haclılarla birkte kurup uydurma bir harita ile sözde vatan kurtarıcısı olanın gerçekte çok büyük hain olduğunun da farkındayız.biliyoruz.

inşallah bunu türkiyedeki herkesin bildiği-kabül ettiği putların kırıldığı günün özlemindeyiz.

Allah c.c yar ve yardımcımız olsun.
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
osmanlı toprakları üzerinde türkiye-suriye-azeybaycan-irak-ürdün...gibi devletleri haclılarla birkte kurup uydurma bir harita ile sözde vatan kurtarıcısı olanın gerçekte çok büyük hain olduğunun da farkındayız.biliyoruz.

burayı anlamadım (:
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
konu açılırsa ben de ağzımı açarım :D
burada bunları konuşmayın derseniz susarız burada, sokakta konuşuruz konuşacağımızı, sorun değil..
ama buraların da bir anlamı kalmaz benim için
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
1-uyduruk harita üzerinde işgali yapanlarla birlik olduğunu, afganistandaki karzayi gibi devlet başkanı olduğunu ihtilali de haclılarla birlikte yaptığını biliyoruz.

2-suriye-irak-ürdün-azeybaycan ...gibi devletlerin başına haclılara yakın kişiler verildi.

bunda anlaşılayan birşey yok.

3-yunanıstandaki pire limanını türk donanması ne zaman ziyaret etti.bakın tarihine.bakın midillinin karadenizdeki şehirleri topa tutarak inkilaplara karşı insanları korkutması.

4-antalyadaki italyan mühimmadının italyaya teslim edilmesini öğrenin.

5-bütün bu örnekler aslında tanışıklı bir işgalin dost kaşılığı olduğunu anlarız.

6-italyan-fransızgemilerin fötür şapka getirip insanlara zorla satılması.

7-şapkaya karşı yazı yazanların asılması.idam edilmesi.

8- islamın kökü sökülmesi için her türlü inklap yapıldı.

9-ingilizin-fransızın-italyanın yapamayacağını sinsice kurtarıcı kıllığında sahtekarlıkla yapıldı.

10-islam lideri osmanlıdan halifeliği devam ettirmek yerine atması sınır dışı etmesi bir hiristiyanın bile cesaret edemiyeceği bir inkilaptır.bu inkilaplar hem iç hem dış güçlerle birlikte yapıldı.

11- inşallah bu ihaneti günün birinde açıkça herkes anlayacaktır.

12-hiristiyanların dinni öğretme-öğrenme-yaşama hakkı kadar müslümanların hakları bu ülkede yoktur.

13-islamda putları yıkmak vardır.putlara saygı yoktur.ama zorla saygı duruşu yaptırılmaktadır.

Allah c.c yar ve yardımcımız olsun
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
allah razı olsun birden şaşırdım ama gerçek atamız olduunu görnce rahatladım
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.