You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Asrın Belası Nedir??

Asrın Belası Nedir??

Forumcu
RE: Asrın Belası Nedir??
Bana türkiyenin belası ne diye sorsalar alacakları ilk cevap recep tayyip erdoğan olurdu ama asrın belası olamaz bence...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Halkısın. O zaman cevabımı Amerika olarak değiştiriyorum. Bu da aslında geçen asrın belasıydı.

O zaman kısaca, "müslümanlar arasındaki nifak." Özetle nifak.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Çok haklısın benimde aklıma ilk gelen abd olmuştu ama biraz mantık çerçevesinde düşününce abd nin israilin kontrolü altında olduğunu anlayabiliyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Ben ABD'nin İsrail'in kontrolünde değil, ABD'deki yahudilerin kontrolünde olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden ABD dedim. ABD'deki yahudi elitler, yer de değiştirebilirler. Örneğin son zamanlarda Çin'e açılmaya çalışıyorlar. Türkiye'ye yerleşmişler biz farketmemişiz.

Dolayısıyla elde sadece kullandıkları taktik bilgisi kalıyor: nifak. Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
Fil ordusuna karşı Kabe gibi dursak elbette Allah yardıma Ebabillerini gönderecektir. O yüzden karşımızda hiç bir devlet bela olamaz. Sorun bizde. Nacizane görüşüm asrın belası olarak ibret alamayışımızdır.
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
iman zaafiyeti, imansızlıktır..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
bencede bolunmuskuk ve birlik olamama buda iman zayifligindan geliyo tabi
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.