You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

LoadinG....*
aşkkkkkkkkkkkkk
Bir hayalin peşinde koşabilmektir aşk.
Üstelik harcanan yılların sonunda o hayali hiç gerçekleştirememe olasılığına rağmen...
Günleri geceleri bir odaya kapanarak geçirirken bir telefon çığlığına bir kapı ziline ömrün yarısını verebilmeyi düşünmektir aşk yada duyulacak bir sesle ömrün üzerine bir ömür daha ekleneceğini hissetmektir aşk.
Birine hayatını bağışlamışken onsuz yapamayacağını düşünürken bir gün yapa yalnız kalma korkusunun bütün vücudunu titretmesidir aşk.

İhanet dediğimiz iki yanı keskin bıçağın üzerinde yürüme riskini göze almaktır aşk.
Bu bıçak ki saplanabilir yüreğine.
Bıçağın verdiği acıyı bütün hücrelerinde hissetmene rağmen onu iyi edecek hiçbir ilacı bulamamanın verdiği çaresizliği yaşamaktır aşk.
Herşey çok iyi giderken mutluluk ormanına her gün yepyeni fidanlar ekerken,insanların sana ve ona bakıpta ileri baktığını düşünürken bir sabah uyandığında onu yanında bulamama fikrinin seni deli etmesidir aşk.
Terkedildiğinde hayata küseceğini,suçlayacak yüzlerce insan bulacağını,
kin tutacağını,intikam yeminleri edeceğini bilmektir aşk.
Bir özlem şarkısının içini eriten ezgilerinin kulağından girip yüreğine doğru akmasını
sonrada gözlerinden damla damla dışarıya taşmasını hissetmektir aşk.
Hiç görmediğin,hiç dokunmadığın,sesini bile duymadığın birine tutkuyla bağlanmaktır aşk.
Belkide göreceğin ilk anda bitecektir bu tutku.
Buna rağmen delicesine özlemektir aşk.

Tutkun yüzünden aptallıkla suçlanmayı da göze almaktır aşk.
Sana aptal diyenlere söyleyecek hiçbir kelime bulamazken yüreğinin onu seviyorum diye haykırmasıdır aşk.
Plansız, hesapsız, ölçmeden, biçmeden,kaygısızca ama hep olumsuzluğunda göze alarak kendini bırakmaktır aşk.
Güçtür aşk.Yenilgi sadece zayıflara mahsuzdur ve aşkın zayıflığa tahammülü yoktur.
Bu yüzden her türlü pisliğe vurdumduymazlığa,kalleşliğe,iki yüzlülüğe karşı kazanılmış bir zaferdir aşk.
Yarını düşünmeden sadece içinde bulunduğun anın hazını bütün benliğinde hissetmektir aşk.
Sayılarla,harflerle belirlenmiş herşeye meydan okuyan bir belirsizliktir aşk.
O belirsizliğin içinde savrulurken bir sonraki günü dakikası dakikasına planlamanın ne kadar saçma olduğunu görebilmektir aşk.

Ve aslında hiçbir benzetmenin hiçbir tarifin aşkı tanımaya yetmeyeceğini bile bile bu konu üzerinde yazma cesaretini
gösterebilmektir aşk...

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: aşkkkkkkkkkkkkk
saol thanks youWink

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
gecedir
calarsın kapıyı acan olmaz
gecedir
hemde yıldızsız
gözgözu gormez
bir ses duyar ırkılırsın
sarar korkusu yanlızlıgın
ruzgar eser savrulursun
dusersın kucagına karanlıgın

gecedır
ararsınyolların bulunmaz
gecedır
kalbının gurultusunden durulmaz
üşürrsün
sevdiğini dusunur
ısınırsın
gözleri gelır aklına
bir çift yıldız gıbı
asılır kalır o karanlık göğe

gecedır
an olur yenersın korkuyu
an olur canın ceker
oturursun bır koseye
dinlersın geceyı
hissedersın...
gözlerını yumup susarsın
an olur gece olursunn......
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
benım actıgım konunun altına konu acma be gt baska bı sayfaya acTongue

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
düşünerek hareket et bence karşı taraf sakamı anlarmı anlamazmı diyede düşün sana küsüm seninle konuşmak istemiyorum.birdahada yazmam senin yazılarına yorum falan.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
bu kadar kıırılcagını bılmıodum cok ozur dılerım hayatım boyunca kımseyle kusmek ıstemem . senlede kusmek ıstemem ayse tekrar ozur dılerım

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.