You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Askıda 3 ekmek kampaNyası

Profesör
benim geçen yıl ögrendigim bir kampanyadan bahsetmek istiyorum..konu ile iLgili bir haberi okumaNız içiN aşagıya kopyalıyorum

Askıda Ekmek’ kampanyasıyla KÜ Gönüllüleri İstanbul’da ilk defa maddi durumu kötü olan insanlarımıza ekmek yardımında bulunuyor. Gönüllü müşterilerimiz bu projeyle beş ekmek parası verip ikisi askıya diyor. Beyaz tahtaya iki ekmek askıda yazılıyor. Onu da ihtiyacı olan alıp gidiyor. Kimse kimseyi tanımıyor. Ekmeği bağışlayan toplumsal sorumluluğunu yerine getiriyor, alansa gururu incinmeden ihtiyacını gideriyor.

KÜ Gönüllüleri tarfından başlatılan bu sosyal yardım hareketi, başkalarına yayıldıkça güçlenecek nitelikte. Gönüllülerimiz bu bilinçle, Vehbi Koç Vakfı Lisesi’nden 40 öğrenciye sosyal sorumluluğun önemini öğreten bir eğitim düzenledi ve bu eğitimde “Askıda Ekmek” kampanyasını onlara iletti.

Eger sizde böyLe bir kampanya ya katıLmak isterseniz bakkalınıza fırıNınıza marketinize gidip demeNiz gerekeN tek şey.kampanyayı açıkLamak ve aLdıgınız ekmekten 1 2 ekmek fazLa para vererek o ekmekLerin ihtiyac sahipLerine uLaşmasını sagLamak bu kadar...Ve EFendimiz aleyhisseLamıN bir hadis_i şerifi ni hatırLatmak isterim

komşusu aç iken keNdisi tok yatan bizden değiLdir ...

[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: Askıda 3 ekmek kampaNyası
evet bunu haberlerdede duymusdum ama bızım buralarda uygulayan pek görmedim ben keşke buralarda da uygulansa

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet çıkmıştı hatırlatmak istedim...eee sen başlat metin neden herkes başkasından bekliyor ki ilk adımıgülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
dükkanım olsa veya ne bılım öle bi yer olsa ndn başlatmıyım 2 ekmek bagıslasa her gun 1 bısı kımse en azından ekmeksız kalmaz

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
olmasına luzum yokki guvendigin hak yemeyen bir market fırın yada...sahibine söyleyip ekmek alırken bir yada iki ekmek parası fazla vericeksin o kadar...onlarda ihtiyacı olanlara parasız verecekler ekmegi bu kadar..ben bizim fırın sahibi ile konuşmayı düşünüyorum bir yerden başlamak lazım dimi ama

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
tabı dogru dıorsun da bızım buralar bıraz farklı melek gülücük

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Çok güzel bir uygulamaymış bizim buralardada varmı bilmiyorum en azından varsada ben ratlamadım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
uygulama guzel de tplumumuz da ucurumlar mevcut oldugu ıcın,bunu dusunerek hareket ınsan sayısı mınımum un bıle altında
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bence topu başkasına atmadan herkes kendisi için bişeyler yapmalı

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.