You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Askerde Kuran-ı Kerim

Askerde Kuran-ı Kerim

Yeni Üye
Askerde Kuran-ı Kerim
Esselamu aleykum. Kardeşler sorum alakasız olabilir ama. ben iki ay sonra inşaAllah Allahu Teala izin verirse askere gideceğim. ama yanımda Kuran-ı Kerim'ide götürmek istiyorum yasak varmıdır yoksa izin verirlermi içeriye sokmama ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Askerde Kuran-ı Kerim
ne olur ne olmaz yanında goturme arkadasım,gıttıgın yerde carsıya cıkınca alır okursun.ben bes yıl once askerdım rısale okuyorduk,hatta toplanıp sohbet yapıyorduk,cemaat olup namaz kılıyorduk.sukurler olsun kı askerlık eskısı gıbı degıl artıkgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Askerde Kuran-ı Kerim
dustugun yere baglı degıl aslında sana bana baglı.
emır altında oldugun bır yerde oranın kurallarına uymak zorundasın.herseyı zamanında yaparsan nereye gıdersen gıt,rahat edersın gülücük

once bır yerın bellı olsun,gıt ortamı gor ondan sonra duruma gore hareket edersın arkadasım gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-06-2013, Saat:02:04 AM, Düzenleyen: taha yusuf.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.