You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

aşk denilen şey kovuşamamaktır

Forumcu
aşk denilen şey kovuşamamaktır .eğer kovuşursan aşk bitmiş demektir. bu yüzden leyla mecnuna,züleyha yusufa, aşık olmuştur .eğer ona kavuşmuşsan aşk bitmiş demektir. yerine sessiz ,bitmiş bir sevgiye bırakır.
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: aşk denilen şey kovuşamamaktır
ben böyle düşünmüyorum aşk kavuşmaktır bence karşı cinse aşktan bahs ediyorsak...

amma tabike en güzel aşk O'na olan AŞK gerisi möhüm dil en azından benim için ben mantıktan yanayımgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: aşk denilen şey kovuşamamaktır
kavuşursan aşk bitmiş demektir.yerini sevgiye bırakır.ama siz biraz karıştırıyorsunuz. işte aşk bu kadar ulaşılmazdır
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
kavuşursan o aşk dahada büyür...eğerki gerçek aşksagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
büyüyen aşk değil sevgidir...tabi gerçek sevgiyse...
aşk ;imkansızlıktır .yani hep onu hayal edersin sevdiğini..birgün kavuşmak umuduyla...
ama kavuştunsa o hedef bitmiştir. bu yüzden ikiside çok zıt duygulardır..
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
bence kavumaktır

en büyük aşk efendimizle hz.haticenin aşkıdır rabbim bizlerede nasip etsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bence en büyük aşk ümmetin peygamberine olan aşkıdır.çünkü onu görmediği halde aşık olmuştur.ona kavuşamamıştır...terini koklayamamıştır...
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
hepinizde birbirinizden güzel aşklardan bahsediosunuz inatlaşmayıngülücük
Be Realistic, Demand The Impossible...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
yiğit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence en büyük aşk ümmetin peygamberine olan aşkıdır.çünkü onu görmediği halde aşık olmuştur.ona kavuşamamıştır...terini koklayamamıştır...

tabiki o aşk bam bamşka ama ben karşı cinsten bahs ediyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.