You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: AŞk AŞk AŞk ???
beyza:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkın yaşımı olurmuşTonguehem yaşın ilerledikçe daha seçici oluyosun beyenmiyosun bişeyi gözlemlerimden yola çıkarak :Den iisi küçük yaşta sevmekTongue

güzelim kandırmışlar seni aşkın tabiki yaşı olur...

küçük yaşta sevmek bk sen diyosun seçici diliz bu yaşta nerde bi angut var kanıyosunuz sora böle acı çekiyosunuz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama o dünyanın en özel erkeğine sahip hemde bu yaşta ve senin gibi talihsiz değilgülücük kim dersen tabiki ben ulan

senmi belli belli
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: AŞk AŞk AŞk ???
sadace sırıtıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
RE: AŞk AŞk AŞk ???
allah bozmasn ekrem kardes bak nazara gelceksınız demedı deme :D o yuzdenn maaaasaaaalllaaahhh dıelım tabı bıde tüüü Tongue tükürmeden olmaz:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin inş. yok allahın izniyle bişey olmazgülücük bu arada bıktım senin şu tükürüklerinden heeegülücük

dur ozaman bide ben tükürüm.tüüüüüüüüüüüüüü...

beyzam sanada tüüüüüüüüüüüügülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.