![[Resim: fbvogn.jpg]](http://i51.tinypic.com/fbvogn.jpg)
Bildiğim birçok doğru varken her defasında beni yanlışa iten nedir?her gün her gece bunun hesabını yapmama rağmen,kendimi kendi ellerimle yok etmemin sebebi nedir?insan kaç kez aynı hatayı tekrarlar,kaç kez tüketir benliğini,keç kez böyle döner sözünden..
Anlam veremediğim kişiliğimin,hergün biraz daha beni şaşırtmasına,yüreğimin kurak bir çöl gibi tek damlana muhtaç olmasına,seni her görüşünde,her hissedişinde böyle çarpmasına engel olamıyor,ne yazık anlamda veremiyorum..
Bir bir dökülürken gülüşlerim,yenilerinin yeşermesini bırak,düşenleri toplamaya takatim yok..ne yazıktır tüm gülüşlerimi alan sen onların yerine gözyaşları bıraktın giderken..her gidişine senden önce ben bahaneler buldum..oysa sadece gittin..gelmemek üzere..ne diye kendimi avutup durdum,sevmedin işte,adam gibi,benim seni sevdiğim gibi sevmedin..!
Gittiğinde içimde açılan boşluk;inan anlam veremediğim tuhaf yabancılığından,bu acımasızlığı sana bir türlü yakışatıramamamdan kaynaklanıyor..gittiğinden beri kimsem kalmadığını kabullenmeye çalışıyorum,çünkü biliyorum ki sen benim herşeyimdin,herşeyim giderse kimsesiz kalırdım..kaldım da..ama yine acımadın..!acıttın!
Bir bakışına canımı feda edecekken ben,sen yalnızlığı ne diye bu kadar arzuladın?
Yüksek dağların tepelerinde biriken,bir türlü erimeyen karlar vardır bilirsin,anında eritmiştin o karları,yüreğim kar,sen güneşi..aydınlattığın günlerime böylesine hüzün çökertmene,içinde sen olmayan her ana bir yenisini ekleyişine hergün onlarca laf sayıyorum..duyan olmuyor..yine kendime küsüp,kendimle barışıp,kendime ağlıyorum..kendimden uzaklaşıyorum ...
Anlat desen anlatılmaz yürekteki aptallık..hep birisinin daha çok sevdiği aşk masalını oynattırdın bana..farkındamıydın? değilmiydin?orası meçhul..değişmeni beklememiştim,ben seni böylede severdim..ama sen hep değişmemi bekledin..bahanelerin de boldu hani..sevmemek için ne çok uğraş verdin...
Bunca şeye rağmen aklımda senden kırıntıların olması tuhaf..aşk demeye dilim varmıyor bu acizliğime..
Ne biliyim aşk buysa,aşk sendeki acizliğimse,en acizinden bir aşığım bende..sevdayla yükümlü,aşkına hükümlü..!!!yine tükenir giderim sende,ruhun duymaz,duysa da umrunda olmaz bilirim..napıyım severim yinede...dedim ya acizlik var serde...
Beril Rüya Belemir
![[Resim: 10za6gn.png]](http://i51.tinypic.com/10za6gn.png)