ilginiz için TEŞEKÜRLER,
bundan yaklaşık 2 .5 yıl önce aşk adı altında başımdan bir olay geçti diyemem sürmekte çokta olmasa kitap okuyan biriyim.yazılarımda kitaplardan alıntılar bulunmakta yanlış telafuz olursa af ola.
arkadaşlar ben 2.5 yıl önce cismani degil ilahi degil dünyevi bir aşka esir oldum.
okudugum bir okulda kayıt yaptırmak için bir araca bindigimde bir kız ile göz göze geldim ve o an ne oldu ise bana bir aşk nasip oldu... ilk başlarda hislerimden emşn olmam 1 senemi aldı daha sonrası ise karakterim nedeniyle ve aşkı ilk defa tattıgım için suskun 'hamuş' oldum ve sevdigim kıza 1 kelime dahi edemedim ve böylece kendimin bir aşk uydurdugunu düşündüm ve aklımda umarsızca bir çok soru kaldı . ben bu kızı sebep siz nedensiz ugrunda ölecek kadar sevmiş oldugumun farkına vardım.ilk başlarda bir insan bir insan için can vermeyi göze alabilir mi ? bunu düşünmenizi isterim .... bu malum kız ile uzun uzadıya 2.5 senem geçti ve ben ona bir kelime dahi etmedim konuşmadım ve kendimi yenemedim . sonrası bu 2.5 sene boyunca sürekli bakıştık ve ben onu cennete giden yolda cennetim olsun istedim.gözlerinde ayrı bi dünya gördüm şimdikiler öpüşmeyi aşık oldum sanıyor ben gözlerine bakmaya kıyamazken ... öylece koca bir zaman onu her gördügümde heyecanlandım ve bakıştık allahın bir lütfumudur bilemem ama nasıl bir iştir ki sürekli yani tesadüf gelme zamanımız çok ama çok arttı sürekli karşılaşıyorduk ve ben bazen gözlerinin içine bakmaktan utandıgım oluyordu ama o gözlerini benden hiç kaçırmıyordu ve böylece bu 2.5 senelik zaman böylece bitti ben kendimde cesaret bulamadım bu sürede sürekli dualar ettim allahım bana bu kızı nasip et diye yürekten ve gönülden karşılıksız ve çıkarsız olarak sevdim. islami olarak aşk ilahi aşk tır . benim böylece bir dünyevi aşka tutuldum. ve ruhum ızdırap çekiyor olsa gerek içimin yandıgını hissediyorum.
hani geç kalmak başkarına fırsat vermektir ya ben geç kaldım ve bu kız bir arkadaşım ile sözlendi. ben kendime ispat etikten sonra ona olan sevgimi söyleme yolları düşünürken bu arkadaşım ilanı aşk etti ve sözlendiler yani benim sevgim ondan dahada önce idi . bu kadar rastlantı tesadüf olabilir miydi ? ben neden bu kadar dualrla istedigim kişi bana nasip olmadı sabrım uzun sürdü ve halen sabretmekteyim zaman artık ilaç degil tuz olmaya başladı mevlana diyor ki sır gibi saklarsan muradını gerçeklerşir çünki tohum topraga gizlenirse yeşerir. ve bunun gibi bir çok söz var ... ve aklım artık almıyor ve özlem nagraları ile adeta kırıldıgımı ve nefessiz kaldıgımı akşamları hayaller edip sabah ları dualarla kalktıgım oluyor. ve sürekli aklıma geliyor ve unutamıyorum ben koşulsuz sevmişim ona hala ulaşma imkanım var ama yuva yıkanın yuvası olmaz diyede bir şey var . yatswı namazını kılar ken aklıma söyle bir şey geldi allah cc bize dua etmemizi istiyor peki allah cc kalbimizde ve aklımızda ayetel kürside ki gibi önümüzde ve arkamızda ne oldugunu biliyor ama dile getirmemizi istiyor . ben böylece bir ceset gibi yaşıyorum artık peygamber efendimiz muhammed mustafa sav diyorki seven sevdigine sevdigini söylesin . peki ben ne yapmalıyım. şimdi artık hiç görüşmüyoruz ve onu göre miyorum kendime kızıyor ve alkol kullnıyorum nefsime yenik düşüyorum ve günah olan şeyleri yapıyorum . tövbe ediyorum ama hiç mutlu olamıyorum yaklaşık 1.5 sene önce bir rahatsızlık geçirdim bilenler vardır topuk dikeni diye ve halen bu acının içindeyim tedavi görmekteyim temra denen bir rahatsızlıgımda var artık sıkıntı ve stresten vücüdun iflas etmek üzere anlayacagınız üzre. tabi ki halime her zaman şükrediyorum fakat ne yaptım veya ne yapmalıyım arada kalmış bi çareyim şimdi onu dua ile istesemmi acaba artık o başkasını seçti ve sözlendi.ilk başlarda dua ile istiyordum ve bir gün kafama koydum o gün onu yaşayacaktım ve o gün onu bitirecektim ve böylece unutacaktım . fakat olmadı yine aklıma geliyordu nasıl bir imtihandı bilmiyorum ama ben onu geçemedim ve kaldım. artık dua ediyor ve halen onu istiyorum halimin ne olacagını bilmiyorum ruh halimin kötüden kötü öldügünü hissediyorum akli yönden hep mantıgını kuran ve düşünen bir insanım ve anlamış olmalıyım bence azda olsam eminimki bu kız benden ona açılmamı istedi fakat ben kendimi begenen bir insan degildim ve bana yar olacagını düşünmedim. sonra düşünsemde o bir kuş gibi uçu verdi ve böylece ben o bıraktıgı yerde kaldım bana bazı işaretlerde verdi bu zman zarfında fakat işte böyle sonuçlandı şimdi sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum arkadaşlar bu durumda kalmış bir insan olarak dünyevi olarak bitigim ve hiç mutlu degilim ve böylece yaşamak istemiyorum eger kendi canına kıymak helal olmuş ise 1 sn düşünmem ve canıma kıyardım fakat diger tarafımı yakmak istemiyorum biz ahirete inan inaçlı insanlarız yürüdügümüz kadar yol kat ettik yazdıklarımda bir hata bir kuşku oldu ise af ola yaşımıza ve gençligimize verin ve olay böylece bitti.işte şuan yaşamak için bir sebep görmüyorum hayattan sıkıldım ve mutsuzum artık ne yapmam gerektigini bilmiyorum harap ve bitap bir haldeyim dua lar ediyorum fakat çok zor bir imtihandan geçiyorum belki fakat ne yapacagımı bilmiyorum.....
SİZCE NE YAPMALIYIM ?