You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: >>>>>>AŞK<<<<<
risailenur tavsiyeniz varmı acaba biraz okumak kendimi adamak istiyorum boş vakitlerim mutlu geçsin teşekürler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
nar tanelerini teker teker yerli yerlerine yerleştiren allah . benide hangi gönüle yerleştirecegini bilir.
sen iman et kardeşim yada olmuyor mu çok mu zorladın şöyle deseydi keşke
ne yaparsan yap olmaz bazen ama o kadar güzel olmaz ki ancak bu kadar güzel olmayabilirdi ...
dersin ve aklına gelir kadere iman eden kederden emin olur....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Arkadaşlar size bu süreçte aklıma takılan bir şeyi soracağım ilginiz ve bilginiz dahilinde hayırla Cevaplamanızı istiyorum ....

Arkadaşlar başımdan geçen olay neticesinde bu olayın bana yani hayatıma yön vereceğini bilmezdim .ben aşk ı dünyevi bir kişiye bağlayarak sonsuz sevme kabiliyetimi harcamaya çalıştım allah cc beni ayrılık La elem ve azap içinde bıraktı merhamet sizce bir azap cektim ama sizin verdiniz bilgiler ve doğru kaynakların ışığında meğersem biz sözde müslümanmışız insan bir yerden bir yere giderken bile hazırlık yapıyor en basiti biz ahirete inandığımız halde hiç bir hazırlık yapmadığımın farkına vardım ve neticesinde inş nasip ve kısmetse bu konuları cennette Hasbihal ederiz. Sevgi nefiste yaşanırsa ihtiras , kalpte yaşanırsa aşk oluyor Muş meğer tabi izlediğim paylaştığınız videolar ve alakam ile epey yol aldım ve ahiretim için elimden geleni yapıyorum bu yolda Mehmet yıldız hayalhanem videoları çok faydalı oldu ve size soracağım soruya gelirsek ;

Dostlarım ben yaptım baki entel baki diyerek ve nasip diyerek nefsimi bastırdım lakin bir şeyler yolunda gitmiyor ki içim yine bulanıyor tefekkür ediyorum fakat aklıma bir şey geldi ki ne yapacağımı bilemedim ve size sorma gereği duydum .
Ben kimse ile yüzyüze paylaşmadığım bu kişiyi Onuda tanıyan bir arkadaşıma paylaşmak istiyorum ve içinde bir sıkıntı var ki saatlerce sustuğumu anlatmak istiyorum daha sonra bu arkadaş vasıtasıyla artık zaten benim sonsuz sevme kabiliyetimi harcadığım şahısa içimi dökmek istiyorum . Bu şahıs nişanlı ama ben yuvası nı bozmak tanistemiyorum taki böyle bi durumda mevcut arkadaşım vasıtasıyla neler yaşadığımı anlatmak ve onun sayesinde hak yolunu rabbime ilerlememde bana yardımcı olduğu için teşekkür etmek ve azda olda az demiyecegim içim rahatlıyacak İslami çerçevede bu şekilde konuşarak sıkıntımı atmak ve artık yoluma temiz bir yürekle devam etmek istiyorum .... Okuduğunuz için teşekkür ederim allah razı olsun şimdiden ....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Batuhn sen ne diyorsun okudum ama önceki mesajlarını okumadığımdanm bişe anlsmadım gülücük

Bu ne demek;

onun sayesinde hak yolunu rabbime ilerlememde bana yardımcı olduğu için teşekkür etmek,

Yani kız mişanlı diyorsun
Görüşmemişsinde anlaşulan
o zaman bı kız sana hak yolunda yürümene nasıl yardımcı oldu ki gülücük
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Yarin hayali,yarin hayali..... gülücük

Boşver kıza gitmene gerek yok O Allah'tan bir lutf....

Yunusta sitare diyordu,geceleri gök yüzüne bakıp sitaresini düşünüyordu......

Onun bu halini bilen mevlana dediki

Geç artık sitareden yunus güneşe bak

Aynı şimdi ben sana diyor

Geç artık sitareden batuhn güneşe ba!k!!
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.