You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Hala umutluyuz
))) hoşmuş begendimgülücük köşeden görmek de güzelgülücük ya onu da göremeseydiniz
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ya onuda görmeseydik dimi
Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine; Ya Mevlasını özlemiştir ya da Mevlası onu...
Mevlayı özleyen gönül ya hüznü bekler ya da hüzündedir...Bela, gam ve keder Mevlanın sevdiklerine gösterdiği kamçıdır.Vurdukça kendine çeker.İmam-ı Rabbani(k.s)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Her şey
‎"Her şey bir sokak çocuğunun elini cebine sokabildiği kadar boş..
.Öznesi olmayan cümleler gibi değersiz..Ve senin N'aber soruna iyilik dediğim kadar yalan...."
Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine; Ya Mevlasını özlemiştir ya da Mevlası onu...
Mevlayı özleyen gönül ya hüznü bekler ya da hüzündedir...Bela, gam ve keder Mevlanın sevdiklerine gösterdiği kamçıdır.Vurdukça kendine çeker.İmam-ı Rabbani(k.s)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
evet de insan oğlu hiç birşeyle yetinmiyoruz işte malesef ki....

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet malesef...ama ben mutlugun sırrını çözdümgülücük hep kendinden daha kötü durumlara olan insanlara bakmak...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
evet bende herşeyden önce peygamber efendimizin (sav) çekmiş olduğu sıkıntılıarı düşünürüm ki bizimkilerin onun kini yanında nekadar boş olduğunu anlarım ve de düşünmem

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet aynen öyle...uğruna dünyalar yaratılan bir peygamber (sav) bile onca zahmeti çekiyorsa demekki dünyada eziyet çekmek allah katında daha hayırlı...hepsi baş tacı olmalı

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.