You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Artik uyuyamiyorum heryerde onlar var

Artik uyuyamiyorum heryerde onlar var

General
RE: Artik uyuyamiyorum heryerde onlar var
tabikide inanıyoruz..cinlerin varlıklarının kanıtı kuranla sabit..

belkide yaşamadığımız için ilginç geliyor .... Rabbim sınamasın
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Artik uyuyamiyorum heryerde onlar var
yanlış anlamayın ben size cinlerin varlığına inanmıyorsunuz demedim zaten belkide dediğiniz gibi yaşıyamadığınız için imkansız ya da ilginç geliyor.
fakat varlıklarına inanıldığı gibi yapacaklarınada inanmak gerek kuranda hepsi yazar çoğu kitaplarda yazar musallat olunduğuna dair insanlara neler yapabilecekleri neler yapamıyacakları naparsan gider ne yaparsan gitmez cin çarpmaları seni farklı boyutlara götürmeleri vs
yani hepsi dinimizde olan şeyler yaşıyanda yaşayor ama elbette herkes yaşıcak diyede birşey yok zaten takdir Allahtan.
o kime dilerse gösterir gözdeki perdeyi kaldırır ve görürsün hepsi bu.
çoğu insan dayanamadığından aklını yitirdi çoğu delilerin nasıl deli haline gelindiğini bilen dahi yok herkes tıbbi yaklaşıyor.
fakat bu nedenle akıl sağlığından olan çok insan var bu olaylar neden oluyor yaşıyan insanlarda bu bir imtihandır hiçbirşey sebebsiz değildir.
bunda da vardır bir hikmet.
insan aklının alamıyacağı çok şey var dinde.
ama aklı kullanmakta gene bizim elimizde tabiki.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-01-2015, Saat:08:43 PM, Düzenleyen: Ceda.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.