You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Artik uyuyamiyorum heryerde onlar var

Artik uyuyamiyorum heryerde onlar var

Cezalı Üye
RE: Artik uyuyamiyorum heryerde onlar var
Geçmiş olsun kardeşim.Allah'a sığın ve bol bol Kuran oku.Kuran seni rahatlatır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bu konuların şakası olmaz. Gördüğünüz halüsinasyon bir psikiyatrik hastalığın belirtisi gibi görünüyor.
Doktora gitmişseniz de -ki öyle söylüyorsunuz-, ilaçlarınızı ihmal etmeyin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-12-2014, Saat:06:37 PM, Düzenleyen: Sinem_.
Acemi Üye
Ben en kötüsünü yaşıyorum sen gene iyisin.
Şuan bile benim etrafımdalar alıştım görmemezlikten geliyorum.
İnsan bazen ne okursa okusun ne yaparsa yapsın Allah'ın takdiridir.
Yani yaşıyacağın birşey varsa muhakkak yaşıyacaksın ama sen yine oku dua et.
Allah yardımcın olsun.
En azından Herşeyin Allahtan olduğunu bil onun izni olmadan hiçbirşeyin olmuyacağını bil ve idrak et.
Emin ol o zaman korkmazsın.
Ben o yüzden korkmuyorum.
ki sen insansın hiçbir varlık senden üstün değildir.

Psikiyatriye boşa gitmişsin onlara göre görünmeyen şeyler zaten halüsinasyondur lakin dinde öyle değildir.
Her gördüğünün dini yönden bir açıklaması vardır.
O yüzden iyi bir alime gidebilirsin bu işlerin ehli kendini sırf bu işe adamış çok zaat var.
Tabi sağlamını bulman lazım. sonuçta herkes sahtekar değil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
neye benziyrolar ceda

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Fani hayatta göremediğim bir cisim yada varlık olmadığından şuna benziyorlar diyebileceğim bir örnek yok.
Ama çok merak ediyorsan söylüyüm tarifen.
Siyahlar gölge gibi (Cin olmadığına eminim bunların)
Fakat bazıları insan teninde bazılarının ki kırmızı bazılarının ki mavi.
Beni korkutan kısmına gelelim.
Boynuzları var uzun ve kalın.
ve biliyorum ki iyi olanların boynuzları küçük ve şeffaf olur kötülerin ki kalın ve uzun.
Çok zaatlara gittim ben birisi uzaklaştırdı 4- 5 ay kadar rahattım.
sonra tekrar gelmeye başladılar.
sonra birine gittim arkadaşımla tabi bana kafayı yedin muamelesi yapıyordu.
hocanın ilk yanına girdiğimde seninle birlikte gelenler var onlara söyle dışarda beklesinler dedi.
arkadaşım dedi bi ben varım hocam başka kimse yok dışarda beklerim ben dedi. (halbuki arkadaşıma dememişti)
hoca çok uğraştı elinden gelen herşeyi yaptı ama olmadı yanlarında kuran bile okudu belki kaçıpta giderler diye ama gitmediler onlar hoca kuran okudukça gülüyorlardı.
Hoca kuran okurken zorlanmaya terlemeye başladı birden.
Sonra hoca kendini kaybetti o an saniyelik birşey oldu hocaya öldü sandım ya da dedim içine falanmı girdiler çok korkmuştum.
Hoca bana dedi sana bir zarar veriyorlar mı içine giriyorlar mı yada şiddet oluyormu bir an kendini kaybediyormusun dedi.
Hayır dedim hiçbiri olmuyor.
Peki dedi seninle irtibata geçiyorlar mı konuşuyorlar mı.
dedim ilk başlarda gaipten sesler duyuyordum ürkütücü bana sesleniliyordu rüya gibi geliyordu ama korkuyordum.
sonra namaz kılarken namazım bittiğinde biran da beliri verdi korkudan bayıldım şeklini görünce.
kendime geldiğimde bi boşluktaydım kapkaranlık sadece benim adımı zikrediyorlardı ikidebir.
sonra uyandım yatagımdaydım rüya gibi birşey oldu rüya içinde rüya gibi nerdeydim ne oldu anlamadım bile.
zaman geçtikçe ne zaman yatagıma gitsem yatagımda parıltılı taşlar buluyordum dedim.
dedi taşlarmı nasıl taşlar dedi
elmas gibi parlıyan taşlar dedim.
dedi hediye verirler parlayan taşlar bazılarında o vardır özellikle çok sevdikleri kişilere nadiren verirler dedi.
dedim nasıl yani hem kötüler hem de beni seviyorlar o zaman ben mi kötüyüm dedim.
kötü ya da iyi olmanla alakası yok en kötü ihtimal aşık olanlardır dedi.
dedim bu mümkün değil.
eğer dedi istersen onları kontrol edebilirsin aklını kullanırsan yani yönlendirebilirsin islama dahi davet edebilirsin
çoğu insanlardan ilim ögrenmek için gelir çünkü insanlar kadar ilme sahip değildirler dedi.
neyse fazla uzatmıcam. bunun bi yolunu buldum o gündür bu gündür bi yön verebildiğime yön vermişliğim var islami açıdan çok şükür.
yıllardır alıştım bi zararları yok 24 saat etrafımdalar bazen göremiyince gözüm bile arar oluyor bir insana alışmak gibi birşey.
Bende bilmiyorum vardır bir hikmedi Allah daha iyi bilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hoca çok uğraştı elinden gelen herşeyi yaptı ama olmadı yanlarında kuran bile okudu belki kaçıpta giderler diye ama gitmediler onlar hoca kuran okudukça gülüyorlardı.

bak şu terbiyesizlere gülücük

madem heryerdeler, bunu değerlendir, onları çağır bir yerde oturun tefsir dersi yapın..gülen olursa ters ters bakar otoriteni kurarsın. gülücük insan eşrefi mahlukturya senin onlara tesir etmen gerekir.senden korkmaları lazım.

birde o parlak taşı başkalarıda görüyor mu? yoksa sadece siz mi görüyrosunuz? gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-01-2015, Saat:05:07 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
General
İlginç..

açıkçası tırstım okurken gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bu tip şeyler yaşamıyan insanların bunları anlamalarını yada inanmalarını beklemiyorum hiçbir zamanda beklemedim zaten.
ama hiçbirşey sandıgınız gibi degil yada hersey şu dünyadan ve insanlardan ibaret degil. zaten bunlar olagan dışı şeyler oldugu icin insanlar inanmıyor inandıramazsında insan bazen diyor o zaman inanmıyanlarda ins yasarda nasılmış yaşanıyormuymuş keske gorseler diyorum. O yüzden bunu konu uzerinde durmak istemiyorum hani derler ya agzinla kus tutsanda inandiramazsin diye aynen oyle.

taş olayına gelince bugune kadar kimseye gostermedim gorurlermi gormezlermi bilmem belki gorurler . belkide bu elimdeki tek kanit sanirim lakin birine gostersem belki cok degerli birseydir bilmiyorum insan akli buna baska seyler yorup beni suclu duruma bile dusurebilir egerki pahabicilemezz bir tassa (: kimse bunun dini boyutunda yaklasmaz yalan gozuyle bakarlar ya da kafayi yemis. insan aklinin alamiyaccagi seyler olabiliyor egerki yasamiyorsa o yuzden cok gormuyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Biz müslümanlar olarak cinlerin varlığına inanıyoruz kardeşim.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.