You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Artik uyuyamiyorum heryerde onlar var

Yeni Üye
Arkadaslar bu soyleyeceklerim yaklasik 6 senelik bi durum ve şemşul maarif diye bi kitap dan basladi orda cinler le ilgili seyler okudum baya baya detaylidi o gece uyudukdan sonra evimin etrafini saran hani su kizil derililerin yaptigi toteme benzeye göz heykelleri vardi (bu arada ruyamdaki butun mekanlar hep ayni) annemin amcasi vardi ruyamda sirtima vura vura kelimei sahadet getirmemi istedi soyleyedim buna benzer cok ruyaam var ve hep kelimei sahhedet getirmemi istiyorlar ruyamda babam olsun akrabalar falan bi ara ayni ruyadan uyandim ve kelime sahadet getirmek istedim ve sol tarafim agzim ve kolum titremeye basladi yamuldu yani agzim psikyatri lere gittim depresanlar yuta yuta eczadeposu oldum artik biraktim dun ise astral seyeht oldu bilmeden tv izlerken birden kendimi gordm orda annemin amcasi beni beklyiyordu yanina gittim ve odama goturdu beni bqna sakin korkma onlari goreceksin dedi bi batteniyenin altindan cikqrmqya basladi rahmanimi diye sorarken battaniyenin altindan sadece alni gozukdu ve amcqm bana vurarak geri dondum ve ayaklarimda sanki sicak suya batirilmis gibiydi arkadaslar ne ypcam musllatmi bunlar oldu bana ne yapcam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-09-2014, Saat:10:46 PM, Düzenleyen: HeNGaMe.
Kavgaci
RE: Artik uyuyamiyorum heryerde onlar var
Ayetel kürsi oku, cin cıkarma videoları var Furkan Rukye diye bi grup var youtubede ona bak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Tum dualari okudum hatta bi ara sabah namazindan sonra uyudukdan sonra da gordum 625 kerebesmele falan okuyurm medyumlara guvenemiyorum arastirdm biraz onlar musallat cinleri huddamlar sayesndemi ne kovuyorlarmis daha beter olur diyorlar yemin ederim bugunde bi hancerin uzerine arqpca yedi cin padisahina ait yazilar gordum ruyamda
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Bir de Salavatı Fatih oku, sonra durumu bildir lütfen.
Bu salavatı okuyanlara büyü filan işlemiyor bildiğim kadarıyla.
Günde en az 100 defa, peygamberimizi (s.av.) düşünerek okumaya gayret et.

[Resim: c12e01f2a13ff5587e1e9e4aedb8242d_700x386.jpg]
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-09-2014, Saat:10:49 AM, Düzenleyen: Zehan.
General
ALLAH şifa versin inşALLAH Sad
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah şifa versin...
bir ara bende sardım bu tarz kitaplara.çok zorlamamak gerek.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kavgaci
İhlasla Allahu ekber bile yeter de işte sayılarla fazla uğrasıyoruz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Elhamdllah abi yatsidan sonra yatiyorum semsul maarif havas ilimleri falan genc ken baya ilgilenmistim ama buyu falan asla Rabbim uzak etsin bulasmadim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bence tamamen psikolojik çünkü ne kadar aklına getirirsen gercek olmasada gercek sanirsin ilaç kullanma zihni ni bosalt maya bak dua oku mesgale bul geçer
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.