You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN HEY

Üye
selamun aleykum kardeşlerim güzel bir paylaşım sitesi burası öncelikle
ama(yazdıgımız yazılar kısa ve öz olsun uzun şeyleri genellikle amacına ulaşamıyor
çünkü bizler okumayı sevmiyoruz ))
sözlerimi yalnış anlamayın düşüncemi söylemek istedim
hepinizden ALLAH razı olsun ifadeifadehalay
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN HEY
hay ellerıne sağlıkgülücük ama bazen yararlı olanlar da okunuyo yauw öyle demegülücük
yahu bn her uzun konunun altına yazarım zaten 'biri bana şunu özetlesin' diyegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN HEY
ALEYKÜM SELAM.

EĞER CİDDEN BİLGİ EDİNMEK İSTİYOSAN ORDA DESTANDA YAZSA OKURSUN DİMİ KARDEŞİM.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN HEY
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALEYKÜM SELAM.

EĞER CİDDEN BİLGİ EDİNMEK İSTİYOSAN ORDA DESTANDA YAZSA OKURSUN DİMİ KARDEŞİM.

ifadeifade

ilk defa sana katılıyorum zehra kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
konusuna göre değişir.Sitemiz bir bilgi paylaşım sitedir ayrıca.bu yüzden bilgilendirici konularda mevcuttur.Size okuması uzun gelen bu konulardan faydalanan bir çok ziyaretçi var sitede.Googleda bilmediği bi konu hakkında bilgi edinmek amacıyla sitemizze gelen ve bu konulardan istifade eden yüzlerce kişi var.Bu konular o yüzden açılıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
SAÇMA BİR İSTEK OLMUŞ BAŞLIK KİRLİĞİLİ KONU KİLİT ÇÖPE HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.