You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)

ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)

General
RE: ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)
evet ablam var sizinle yaşıt gülücük yok yaa onun o tarafta bezi yok . o kariyer yapacak iş güç peşinde . benim gibi değilki :D
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bigün rüyamda öldüydüm,o an bi şok geçirdim sanki

ölünce uyandım xD

bu bana bişeyi hatırlattı şimdi bak
insanlar uykudadır ölünce uyanır :/
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
Barışmıştık ..

Allah korusunn .. icon
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
selamün aleyküm kardeşlerim bir rüya gördüm ancak çevremde bu rüyayı tabir edecek kimse olmadığı için rüyayı buraya yazmak istiyorum
bismillahirrahmanirrahim

rüyamda benimle berağber ikiz kardeşiminde olduğu yaklaşık 15 kişi askerdeyiz ancak ne birliğimiz ortada nede etrafta bizden başka bir asker var ama ne olduğunu bilmediğimiz bir şekilde iç güdüsel olarak bir emir alıyoruz ve bir müddet sokaklarda ilerledikten sonra yüksekçe bir yapının altından bir tünele giriyoruz amacımız oradan geçip savaşmak için çağrıldığımız yere gitmek ancak başka bir yol yok
tünele giriyoruz ve garipçe mağraların çevirdiği obrukların ve çukurların olduğu mağarada uzun bir yol alıyoruz bir müddet sonra yanımdaki askerlerle berağber merdiven görüyoruz ve merdivenden yürümeye başlıyoruz tam o sırada etraftan bir takım sesler duyuyoruruz ve dikkat kesiliyoruz merdivenın ucundaki karanlığın içinde karanlıktan daha karanlık olan bir varlık üstümüze saldırıyor çok hızlı tam yanımıza geliyor ve kardeşimin kafasından kapıyor gelen şey gözleri parlayan ama tüyleri zifirden bile karanlık olan bir jaguar hep berağber kardeşimi kurtarıp jaguarla savaşıp kovuyoruz merdivenlerden çıkıp ilerleyip çok geniş bir mağaranın içine giriyoruz mağaranın ucunda devasa büyüklükte bir kapı kapının önünde de başında sarık olan yeşil bir cübbe giymiş sakalı uzun yaşlı ama irice ve güçlü bir zat duruyor ben zatın yanına gidip kapıyı açmasını ordan geçmemiz gerektiğini söylyorum
zatta bize o kapının bekçisi olduğunu o kapıyı çok uzun bir süredir beklediğini ve kapının arkasında da deccalin olduğunu söylüyor
kapının arkasından kükremeye benzer çığlıklar geliyor sanki çok iri bir hayvanı içeri hapsetmişler gibi etraftaki askerler hilal olup tepeleri tutuyor
zat bize kapıyı açmamamızı o kapıyı açarsak deccali yenemeyeceğimi söylüyor ama bi kapıyı açıyoruz açmak zorunda hissediyoruz kendimizi
kapı açılınca 10 insan boyunda kolları çok iri bir gözü çok büyük bir gözüde ufacık agzında pençe gibi dişleri olan aşırı kaslı insana benzeney tüysüz upuzun bir canavar çıkıyor çıkan şeyle çok uzunca bir sre dövüşüp bayıltıyoruz tam o sıra ben etraftakilere buna gücümüz yetmeyecek hazır bayılmışken burdan gidelim kalkarsa bizi öldrecek diyorum gitmek üzere yola koyuluyoruz ve tam o sırada uyanıyorum

rüyanın bir tabiri varmıdır
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
geçen rüyamda hiç suçum yokken tutuklanıyordum ve buda başımıza gelecekmiş sabretmem lazım filan diye düşünüyordum

o anda da sanki bi dış ses illa başına bi bela geldiğinde değil gelmeden de şükretmen lazım mealinde bişeyler söylüyordu /:
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
rüyalar öyle ulu orta herkese anlatılmaz gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
Fenerin maçında ilk 11 deydim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
:D

Sık sık görüyorum böyle rüyalar ya . Girip maçın kaderini değiştiriyorum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.