You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)

ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)

Üye
RE: ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)
arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce falan gördüm bu rüyayı. ama şimdi yazmak nasip oldu..
rüyamda arkadaşın evine gidiyorum. arkadaşımın adı abdulmuttalip(En yakın arkadaşım).. bunların yanına gittim. ardından beni tepeye doğru çıkarttı. tepeye çıktıkca yerler kar olmaya başladı. daha çok çıktıkça fırtına esti esti.. her taraf karlı fırtınaydı. sonra iyice tepeye çıkınca arkadaş bana Kabe burda dedi ve kabeyi gördüm. hadi gidelim dedim. tamam dedi. tam gidiyoruz. dedim aa apo telefonumu unuttum evden alıp geliyim resimde çekeriz dedim.. tamam dedi. tam aldım geliyorum telefonu. bi baktım babamda yanımda. babamla beraber kabeye doğru gidiyorduk. babam bana kabeyi tavaf etceğimizi soyledi. ardından tam kabenin önüne geldik ki allahın belası alarm(Yanlışlıkla kurulmuş normalde o gün geç kalkıcaktım) sabahın 8.30 unda uyandırdı ve güzelim rüya gitti bitti. bu rüyadan ne çıkarabilirim anlamıyorum. günlerdir aklımdan çıkmıyor.. yardım edin bana
[Resim: dinigif12zk.gif]
[Resim: 97100080a63e.jpg]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hayr olsun kardeşim...güzel bir rüyaya benziyor rüyan..ama en güzel yerinde bitmişgülücük cogu rüyalar gibi
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben ruyalarımda hep capkınlık yaparken goruyorum kendımı:D anlatmıyorum o yuzden:D
bırı bana tabır edebılırm ı bunu:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
içinin rüyaya yansıması yusuf:D boncukcusun ya rüyada da devam ediyosun demekki Big Grin

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kimbilir kimlere asılıyon rüyanda :D

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
:D yorum yapamıcam ))

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.