You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)

ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)

Profesör
RE: ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)
yooo utanmıyorum))

tabi ki yorulmıcam sen varken ben mi yorulacam ne ayıpp...al kürekleri sen cek ben az denizi izleyeyimm

çok anlayışlısın tşkk ederimmm gülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
tehe. Allame kurtulamadın küreklerden.
bi dahakine motorlu tekne alıcam. senle denize öyle çıkıcam bi dahakine. Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bi dahakine allah kerim abi çek kürekleri sen ) sen tekne alana kadar kim öle kim kala)

Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
güya universiteye basladım ama burda KTU'de okuyorum sınıfa gırıyorum baya kalabalık en arkadayım yanmda 3-4 arkadasımda var caprazmdada bi kız var o ara kız donup bişey dıyor bende ablan sana kurban olsun dıyorum bulnt ersoy taklıtıylee :D:D hey allahım ruyaya bak :D sonra kız bana çıkısıyor sen bana nasl boyle dersin faln azarlamaya baslıyor bende dıyorm lan alt tarafı abln sana kurban olsn dedm :D gulusmeler falan oluyrz bzmklerle ama kız baya kızmıs bana Big Grin hocada beni haksız buluyor :D oyle bitiyor Big Grin sırf bu baslık var dıye paylasıyorum... bu ruyayı yorumlayan arkadasa basarılar dilerm Big Grin
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
)) hayır olsun ablası ) yorumsuz bir rüya bu:D ciddiye alma kafayı kızlarla bozmuşsun :p

Bunu ilk beğenen sen ol.
eee 4 sene kızların ıcınde okuyunca boyle ruyalar olabılıyor :D :D yorumsuz olduguna sevındm :D sagol yusuf abi gülücük
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
yok abi ben abi tavsiyesi dikkatlı ol dedinya ona cevap verdim gülücük diğer kısmı cevapladım zaten ilk cumlemle :D

Şampiyon Trabzonspor

Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.