You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)

ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)

Profesör
RE: ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)
yok yaw estagfırullah,oyle bırsey aklımın ucundan bıle gecmedıgülücük
hem ben bekarlıgımdan memnunumgülücük
senın gıbı hatun korkusu ıle yasamaktansa hıc evlenmem daha ıyı allemeTongue ifade
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
dalga geçme. melek.
ben sana bi rüya anlatırım feleğini şaşırırsın. aa. akşam seni gördüm.
ciddi misin diye sorsana anlatıyim. :D
muhtemelen sen rüyanı anlattığın için onu tesiriyle kendimi olayların ortasında buldum. Big Grinelice:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hayır olsun ,inşallah neden korkayım kii aaa ciddimisin ne gördün al sordum bak) benim rüyamla alakalı bişeydi herhalde inşAllah firdevs cennetini görmüşsündürgülücük yok yok and cennetinigülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
bi sefer de ne zaman görmüştüm. aa. bi tane kız vardı o zaman. daha doğrusu aslında yoktu öyle bi kız. ben dua ettim dedim böyleyken böyle bi stajyer olsun ben ona öğreteyim. hem arap olsun hem sarışın mavi gözlü olsun acaip akıllı olsun dinini öğrenmek istesin filan.
sen olsan böyle bir duayı yapabilir misin yusufcuum. aynen de diledim valla.
neyse. 3 gün sonra şirkete bi stajyer başvurdu, sarışındı , mavi gözlüydü ve esmerdi. annesi izmirli babası arapmış. kız deli güzel bişeydi yani. dedim tamam işte budur olay dedim yani. neyse. kız bi gün geldi , bak hiç diyaloğumuz yok o güne kadar, dini konularda bilgili olduğumdan, bir şeyler anlatmamı istedi. öyle tanıştık.
bi gün bunun rüyasına dalıverdim. ellerini tuttum filan. neyse.
ertesi gün kız bunu ofiste anlattı ama beni tanımamış. dedim bendim ya kişi tanımadınmı. hatta sen ağlıyordun ve seni teselli ettim dedim.
rüyaydı sonuçta. neyse.
kız çıldırdı tabi sen kendini ne sanıyon filan bilmemne. dedi işte bu çocuk bana asılıyor dedi öyle hır gür çıktı şirketten gitti. nişanlısıyla geri geldi. ne biliyim meğer kız nişanlıymış hiç aklıma gelmedi ki "nişanlı olmayan bir kız dilemek". 17 yaşında diye dua ettim yani , nişanlı olabileceğini düşünsem nişanlı olmasın diye dua ederdim. etmeyince, kız 17 yaşında ama nişanlı çıktı. nişanlısıyla şirket geldiler filan. patronla görüştüler. patron dedi işte sen ne ayaksın kıza acaip şeyler anlatmışsın rüyasına girmişsin , büyücümüsün, ya da evliyalık mı taslıyorsun sapık mısın bi anlat bakalım necisin. dedim abi kız cahildir, bana dini sorular sordu, bend e yanıt verdim, kıt aklıyla tuhaf şeylere yorumlamış. ben sıradan bir müslümanım dedim. öyle geçiştirdik. ama ben kızı ofiste 3 sefer nefessiz kalacağı şekilde okudum yani. gene ayıkmayınca bıraktım peşini.

şimdi ne alaka bunu anlattım.

dua edeceksiniz Allah verecek. öyle sen gibi birisi dünyanın insiyatifine bırakamaz hiç bir şeyi. traif edeceksin boyu şöyle olacak yaşı böyle olacak eğitimi şundan olausn siyasi görüşü bundan olsun bilmemne. aynen denk gelecek.

zaten o kız olmayınca şimdiki yengenizi tarif ettim öyle oldu. bekar olsun diye dua ettim ama baştan. ifade Big Grinelice:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
))) ahlaklı olsun kafii deseydin o kadar ugraşmazdın abi) sarışın mavi gözlü falan detaya girmene luzum yoktu zaten olmamış ya hayırlısıymış bu yengemiz olmuşş sen merak etme ben duamı ederimgülücük duamı geri cevirmez allah daha başkalarına da ederi,m onları da cevirmez inşallah sen yorma kafanı ))
ben layıgımı buluyorum her şekilde
Allah herkese gönlündekini hayırlı kılsın öylece versin diyelim

Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
Tabiyki.
önce hayırlısı.
sonra insanların gönlüne göre versin.
sonra , doğacak çocuğun gönlüne göre bir aile oluşsun. olay budur çünkü.
yani ben ne tespit ettim biliyor musum.
aslında çocuğun insiyatifi de önemli. bazen mesela öyle birisi doğacak oluyor ki, yani nasıl oluyor, zamanı gelip de dünyaya gelmesi gereken bir çocuk. diyelim ki 1 senesi kalmış ve daha ortada aile filan yok. bu kişi mesela öyle bir kişi oluyor ki, yaşayan insanlar arasından annesini babasını seçiyor, sonra onları buluşturmak evlendirmek işini Allah'a havale ediyor. ve o kişi hatırına böyle bir birliktelik oluşuyor. ne kadının haberi var, ne de kocasının haberi var.
yanlız, çocuğun babası bu olayı bir süre sonra keşfediyor. çünkü çocuğun her şeyi sıra dışıdır ve bazı şeylerin , kendi istediği gibi değil, çocuğun istediği gibi geliştiğini anlıyor.
ve bunu burda sizinle paylaşıyor. anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
)) hımmmmm çok da iyi ediyor gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
ben bişey görmedim ya da hatırlamıyorum. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hatırlamak istemedigindendir o bence)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
hatırlamaya da çalışıyorum aslında.
sadece vantilatörün rüzgarı kalmış aklımda. ama o rüya değil. sayılmaz. ya da sayılsın mesela. rüyada vantilatör görmek diyelim. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.