You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)

kimya-yı saadet
geçen gün rüyamda şarap içip şarhoş oluyordum
hayırdır inş gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-05-2010, Saat:12:07 PM, Düzenleyen: silwerfree.
LoadinG....*
RE: ....
alkolık bnde ruyamda cehenneme gıdıodm :D
herkes burda ruyasında ne gordugunu yazsın gülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)
bn kendime özel açlıştım izin aldın mı sn değiştirirken konumu gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
hayırdır inş
.........EDEP AKLIN SURETİDİR.........

.....ÖMÜR NAMAZSIZ EZAN İLE EZANSIZ NAMAZ ARASINDADIR.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Peki yazayım o zaman yalnız ilginç bulduğum 2 adet daha rüyam var bunlara da tabir isterim ona göre.

Rüyamda anneannemim köydeki evindeyiz ananem vefat etti tabiki yıllar önce.Ananem sağlıgında çok zayıf cılız bir kadındı ama rüyamda onu şişko sayılmayan etine dolgun bir halde gördüm çok neşeli ve konuşkandı kendi yaşıtı arkadaşlarıyla sohbet ediyordu ve kahkaha atarak''etimin üstüne et konuyor'' diye gülüyordu.

Evin önünde bir elma ağacımız var orda sayısız kuş vardı ben agacın altına gidiyorum rüyada sözde o kuşların hepsi melek ve ben onların lisanından anlıyorum.Bana bahçe girişindeki ayva agacının kavugunda bir tabak içerisinde üzüm oldugu ve onu alıp içerdekilere ikram etmemi söylüyorlardı.Ama sakın sen yeme dediler.Gittim üzüm tabagını aldım ama hayatımda görmediğim kadar güzel ve iri üzümlerdi rengini tam hatırlamıyorum şuan ama sanırım siyahtı rengi.Canım o kadar çok o üzümleri yemek istedi ki anlatamam evin merdivenlerine geldim tam bir adım attım dayanamadım 1 adet üzüm yedim o an kuşlarda bir feryat koptu bende o an uyandım.

Buyur tabirini sabırsızlıkla bekliyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
annanen kendi yemez nbaşkasına mı ikram ederdi genelde
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-07-2010, Saat:10:45 PM, Düzenleyen: seyr.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.