sayafalar dolusu olurdu herhalde
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)
ARKADAŞLAR HERKES RÜYADA NELER GÖRDÜĞÜNÜ YAZSIN :)
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
kapı. 7. kapıyı açmak. bu açıdn bakınca :
cennetin 7 kapısını açmışsın. karşıda bir şey görememişsin çünkü daha hangi kapıdan gireceğin belli değil. ama sanırım bu senin elinde.
gayet açık değilmi. :D
Allah razı olsun firdevs cennetine hep birlikte girelim isterim...Layık olmasak da magfireti büyük Allah (cc) belki günahlarımızı bagışlar da gireriz..zaten amac Allah rızası cennet ödül...ne diyelim hayr olsun başka biriyle daha paylaşıp onun yorumunu da yazarım inşallah...kolay rüya anlatmam ama vardır bunda da bir hikmet birden kendimi anlatmış buldum
Anlatcaksın ki birilerinin o dilediğinin gerçek olduğu birilerine gösterilsin ve mutmain olsunlar diye. işte biz böyle inançcız kişileriz ki, dilediğimiz gözümüzün önünde sonucu gösterilmeden gerçek olduklarına inanmıyoruz. Sonra da inançlıyız diye afra tafra yapıyoruz.
Geçen dedin ya nerde mümin kişiler diye.
resulullah bir gün sahabesini topluyor diyor ki: öyle bir zaman gelecekki o zamanda kılınan bir vakit namaz, sizin kıldığınızın bin misli değerinde olacak. Sahabe anlamıyor ilkin, soruyor : "ya resulullah, bizim kıldığımız mı onlarınkinin bin mislidir". hayır diye tekrar ediyor resulullah: "onların bir vakti sizin bin vaktinize bedeldir".
nereye getiriyorum biliyor musun. diyorsun ya israile ajan kılığında girecek mümin erkekler nerde diye. işte ben de sana diyorum ki sen tanımsız bir kelime kullanıyorsun. ya da zor bulunur az bulunur bir şeyden bahsediyorsun. onlar ancak sayılarının ne kadar az olduklarının farkında olduklarından,tamamen yeryüzünde tükenmesinler de yer yüzü helak olmasın diye hayatta kalmaya çalışıyorlardır. benim tahminim öyle. çünkü kelaynak kuşları gibi nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıyadır.
şimdi öyle bi atmosferde sen ameli salihe bu kadar yakınsın. tehe. firdevs cenneti. ben senin yerinde olsam Adn cenneti için bastırırım. doğrudan görürsen iş biter zati.
anlatılırmı analtılmaz mı orası tartışılır ben sadece şunu biliyorum...rüyanızı kötüye yoranlara ve ianmayanlara anlatmayın...hani bazıları fesattır felaket habercisidir onlara anlatmayın kötüyse bile hayır olsun deyip gecmeli insan...evet o söyledigini okumuştum ahir zamandan bahsediyor (sav)
israil konsunda da o kadar az bulunDUklARını düşünmüyorum ama hep insanlar birilerinden komut beklerler ya işte o komutu işareti bekliyolardır belki ne bileyim...bazen derim ben erkek olsaydım var ya .... diye başlarım...o kadar kolay değil herhalde...insan ister istemez o lafı diyor herşeyin zamanı var beklemek lazım sabır lazım belki de ne bileyim...
adn cenneti için peygamber, evliya yada şehit olmak lazım
şehit olursam o zaman olur işte...acaba israile mi gitsem
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi