You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Arkadaşlar bir tartışmada bişey geçti

Üye
Arkadşalar bugun oyle oturuyordum bır tartısma gectı karşımdakı kısı allaha taptıgımı ınandıgımı bılıyor bana dedıkı şeytana tapar dedi aynen böyle benım ıcın sımdı bende buna dedım kı dınden cıktın

bu durumda o kişi dinden cıkmıstır dımı arkadaşlar cunku bana kafir damgası vurdu burada
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Arkadaşlar bir tartışmada bişey geçti
dinden çıktı demek 2 lafla kolay değildir. bence insanların ağzında şaka da olsa dolaşmayacak 2 laf var.. biri ''eşini boşamak'' ... öteki de kardeşine 'kafir' demek.. '' ne demişse demiş gerisini Allah bilir '' sen iyilikle yaklaş tevbeye davet et
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Müslümana kafir demek küfre sebeptir ve dinden çıkmak kadar bir GÜNAHDIR
İbrahim içimde ki putları elinde ki baltayla kır
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Dua et allah hidayet versin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Arkadaşım gözlemlediğim kadarı ile sürekli insanlara ALLAH ile ilgili din ile ilgili sorular soruyorsun...gerçekten bilmiyormusun da öğrenmeye çalışıyorsun...yoksa sadece konuşmak için mi konuşuyorsun...çözemedim gülücük

sanal alemde ki gibi kafana takılan saçma demek istemiyorum..cahilce sorularla reel hayatta da insanları boğuyorsan almış olduğun bir tepki olabilir...

sizin yaşınız kaçtı ?? bence öncelikle dininle ilgili bir eğitim almalısın...lütfen ısrarla bir ilmihal kitabı okumadını tavsiye ederim...ondan sonra insanlarla tartışmaya gir ki ..bilgin ve takvan ile örnek ol gülücük

sorduğun soruyada kardeşlerimiz cevap vermşler biiznillah
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bismillâhirrahmânirrahîm
''Allâhu lâ ilâhe illâ huvel Hayyul Kayyûm''
Allah ki, O’ndan başka ilâh yoktur (Sadece O vardır),Hayy’dır Kayyum’dur.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.