You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Arkadaşlar, Allah rızası için bu kardeşinize dua edin!

Arkadaşlar, Allah rızası için bu kardeşinize dua edin!

Yeni Üye
RE: Arkadaşlar, Allah rızası için bu kardeşinize dua edin!
Kardesim Allah (cc) acil sifalar versin.
Ben sana faydasi olacagini dusundugum icin basimdan geceni anlatayim.
Ben 30 yasindayim ve bugune ne kadar senin basindan gecen gibi ciddi bir hastalik kendimde ve yakin cevremde gormedim. Bu durum bana hep bu tarz seyler benim basima gelmez gibi dusundururdu. Yani cevremde beklenmedik olum ya da buyuk bir hastalik gormeyecekmisim gibi gelirdi.

Neyse, yaklasik 5 ay once bir arkadasimin bebegi beyin kanamasi gecirdi. Ve su anda sadece beslenmek ve el kol hareketinden baska hicbir sekilde bilinci yok.

Bu olay bile bu tarz seylerin hayatin bir parcasi oldugunun ve her an herkezin basina gelebilecegini kavramama yetmedi.

Tum bu olaylar yasanirken benim esimde hamileydi. Dort gozle cocugumuzun dogmasini bekliyorduk. Dogumuna 3 gun kala doktorumuzla dogum konusunda gorusmeye gittik ve kizimizin kalbinin durdugunu ogrendik.

Biz bu aciyi Allah'a teslimiyetle atlattik.
Sana tavsiyem sen de boyle yapmaya calis.
Bu hayatta her sey icin sinaniyoruz.
Kalben, bedenen sinaniyoruz.
Senin sinanmanda bu sekildeymis.
Bu basindan gecen psikolojik rahatsizligin enin icin bir sinama oldugu kabul et. Bunun senin aklinin ermeyecgi ve Allah tarafindan senin icin hayirlisinin bu oldugunun takdir edildigini kabul et ve Allah'a bunun icin dua et. Evet bu rahatsizlik icin sukret. Bu basindan gecen rahatsizlikta senin aklinin ermedigi ama Allah'in takdir ettigi bir hayir oldugunu dusun.

Belki yazarak tam anlatmak istedigim gibi anlatamamis olabilirim ama ben kendi elimle evladimi topraga verirken bu aciya nasil dayanacagimi dusunuyordum. Ama bunun yasamamiz gereken bir sey oldugunu ve bizim icin bu sekilde takdir edildigini kabullendim.

Son olarak tumvibadetlerini eksiksiz olarak yap, bol bol dua et. Kuran oku, ve peygamberlerin hayatlarini oku. Peygamberlerin dunyada cektigi acilar hepimiz icin bir ders.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.