Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Arkadaşlar ALLAH İle ilgli
Arkadaşlar ALLAH İle ilgli
Allahın varlığını kabul edip kulluğuna girdikten sonra bir iki kelimeyle dinden çıkılmaz
son olarak bu konuyu kapatmamız gerektiğini belirten bi ayet yazıyorum
bu ayetten sonra konuşup günaha girmenin bi anlamı yok
İsrâ Sûresi ﴾85﴿ Ve sana ruh hakkında soru soruyorlar. De ki: "Ruh, Rabbimin bileceği bir şeydir. Size pek az ilim verilmiştir."
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
evet bazı sorular insanı günaha sürükler..aklımızın ermediğini yine zorluyoruz acaba
ALLAH a inanıyormuyuz,imanla bağlımıyız,ALLAH rızası bizim için her şeyden üstün mü bitmiştir...
herşeyi çok derin düşünürsek beyin tekler :D
dün akşam bir meyve yiyordum ...mübarek ne güzel derken kendimi meyveyi incelerken buldum...aklıma şu düştü yarım aklıma
ateisler vs inançız kişiler dünyanın bir enerji patlaması sonucu oluştuğu kanısındalar...
peki bu insanoğluna lütfenilen adını saymakla bitiremeyeceğimiz binlerce onbinlerce nimet nasıl oluştuğunun kanısındalar ......
mesela bir çilek enerji patlamasından mı bu kadar lezzetli bu kadar kırmızı ve bir o kadar vazgeçilmez bir meyve olarak oluştu...o içinde şekeri hangi enerji patlaması kattı :D
bu na uydurdukları bir kulp varmı ???
konuyu nereye getirdim ...
kısacası etrafımızda ALLAH ın ruhu varmı sorusundan önce o kadar çok soru var ki...Yaradanın yaratma gücünü gösteren o kadar çok soru ....
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi