You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uzman
arkadaşlar...
canlarım...

bu aralar tüm türkiye olarak kalbimiz buruk bilmiyorum en azından benim öle..

lakin sakın yalnıs anlamayın sanki biraz gevşedik mi ne oldu...

ben bu forma ilk üye oldugum zamanlar yeminle söylüyorum öylesine istekle giriyordum ki çünkü çok fadasını görüyodum..

farkındamısınız bilmiyorum fakat son zamanlarda üye kaybımız azalıyor hemde fazlasıyla aktif ve fazlasıyla bilgili üyeler,bunu ben burada ki gevşeklige baglıyorum...

en basit ibni mesud önceleri ölesine güzel konular paylaşırdı ki okumakdan zevk alırdım o arkdaşımız paylaşmaz oldu,çagrım abi tamamen yok ne güzel paylaşımları var bakın...

eger böyle devam edersek görüyorum ki çok üye kaybedecez ve bu form amacından çıkacak...

site yöneticilerine söylüyorum en ufak bir olumsuz duruma bile dur demelisiniz...

şahsen ben önce ki gibi ısrarla gireim diyemiyorum kendi kendime çünkü olumsuz durumlar görüyorum...

benim düşüncem yalnıssa eyv... sizler dogru olun...

eger benim dedigim dogruysa biraz kendimize çeki düzen verelim...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: arkadaşlar...
kesinlikle var...

var olan birşeyi kaybetmek zaten kötü olan..
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ben bu siteye ilk üye olduğumda 2014 temmuzdu..o zaman çok hızlı idi..temel birkaç üye gidince..sitede yavaşlama oldu...bu uzun zamandır böyle...yani muratcan kardeşim burda alışageldik bir durum...

ayrıca yaz insanlar tatilinde-memleketinde vs vs...kendi adıma konuşmak gerekirse 1 yıldır hep aynı rutünde giriş çıkışlarım ...benim için değişen bir şey yok..ama dediğin gibi çoğu üyemiz paylaşımını kesti...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
donem donem inisler cikislar olacaktir ve soylenildigi gibi yaz aylari insanlarin fazla firsati olmuyor daha yogun oluyolar. ozel sebepleri dolayisiyla aramizdan ayrilanlar oldu ama bir cok yeni arkadasta aramiza katildi. biz aktif olursak sitede aktif olur gelenlerde daha katilimci olur her zaman
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.