You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Arkadaşımın Kalbini Kırdım

Yeni Üye
Merhaba,

Napacağımı şaşırıp buraya geldim ve size sorayım dedim.Kız arkadaşımın kalbini çok kırdım.Facebook'tan tartıştık ona ağır laflar söyledim sonra beni engellemiş.Özür diledim ondan ama cvp vermiyor her msjlarıma diğer arkadaşlarıma da rica ettim ona özrümü ulaştırsın diye konuyu açmak istemiyormuş.onun kalbini nasıl kazanacağım? her gece dua ediyorum beni affetsin diye ilk kez bir insana laf ettim bunun için çok üzgünüm bacağın burkulsun falan dedim bu bedduaya girer mi Sad her şey adına özür diledim tövbe ettim bir daha olmaz diye ama cvp vermedi affetmişmidir ya Sad çok çaresiz kaldım nasıl kalbini kazanacağım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Arkadaşımın Kalbini Kırdım
Eğer haksız olduguna inaniyorsan helallik isteyeceksin
Kabul edip etmemesi ona kalmış
Gönlünü almak için elinden geleni yap
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
Merak ettim barıştılar mı gülücük
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-08-2013, Saat:04:23 PM, Düzenleyen: Peçeli Ve Öfkeli.
Profesör
arkadasım senın derdın;
kalbını kırmıs olman degıl,senı affetmıyor olması.arkadasının kalbını kırmıs olmana yogunlas yoksa bu kafa ıle bı yere varamazsın.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.