You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Arapca - Türkce Sözlük

Arapca - Türkce Sözlük

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Arapca - Türkce Sözlük
GÜZEL PAYLAŞIM SAĞOL OKUL YILLARIMA GİTTİM
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: Arapca - Türkce Sözlük
sağolasın ismail güzel bi paylaşım olmuş...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
isoo kardeşimgülücük olum bu arabileri bırak sen. parada cok cimrilik yabıyorlar, sen gel lazca yaz buraya.. LAZ KOFTİ MOFTİBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ismayil çok güsel bi paylaşım arapçalarıda olsaymış repde werirdim sanagülücük

allah razı olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ah ah hepsini biliyodum ah benim ihmalkar yanım ahh.paylaşım için sağol.
DOKUNAN BANA MENDİL TUTSUN...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
güzel paylaşım aa arapçayı latin harfleryle okuyasım gelmiyor açıkçası keşke orjinal arapçası da olsa gülücük yine de teşekkürler tabikigülücük
Degerli tolstoyy Kullanicisi Jun 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.