You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

araf'ta kaldım bir yanım cehennem bir yanım cennet..bir yanım sen biryanım sen

Forumcu
Allah'a emanet ol dedi ve gitti.
Güldüm.
Zaten ondan başka kimim var ki ?
Ne iş yapıyorsun dedi. ''HAMAL''ım dedim. güldü.. yani elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim. sustu...BiRDüNYaUMuT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: araf'ta kaldım bir yanım cehennem bir yanım cennet..bir yanım sen biryanım sen
Sana "Seni Seviyorum" Dediğim Kadar, Anneme "Peki Anneciğim" Deseydim; Hazırdı Cennetteki Yerim
Ne iş yapıyorsun dedi. ''HAMAL''ım dedim. güldü.. yani elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim. sustu...BiRDüNYaUMuT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: araf'ta kaldım bir yanım cehennem bir yanım cennet..bir yanım sen biryanım sen
Annesinden dayak yediği halde, yine 'Anne' diye ağlayan bir çocuktur aşk.
-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kirletilmiş gecelerden gayrimeşru sabahlara uzanan,
Seyrüsefer bir hayatın ortasında
Yüreğimin magmasına ulaşmaya çalışıyorum
Kazıyorum..
Sansürlenmiş acılarla karşılaşıyorum
... Kazıyorum..
Tirajı yüksek ruhumu darp ediyorum
Kazıyorum..
Üstüme başıma bulaşmış bu aşktan kurtulamıyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Umudunu ameliyat masasında bırakmış
-
Sancılı düşler arasında ve telaş içindeyim
-
Hayatım yosun tutmuş bir kayık gibi
-
Gözlerinin ırmağında volta atarken
-
Ben sansürsüz şiirler yazıyorum sana
-
Baharı müjdeleyen nevroz gibi coşkulu
-
Bir canın ısınmak için kendini yakmadığı
-
Eşi benzeri olmayan dünya hayaliyle..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bir Annenin Yavrusu İçin Uykusuz Geçirdiği Geceler Gibi Yüreğim..
Şikayetim Yok Ama ! Artık Ağlamasın İstiyorum Kalbim !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Aşık dedi ki; elimde olsa sevgilinin bir nazarına hem Semerkandı hem de Buharayı feda ederdim..

Bunu dinleyen başka bir aşık; " hafız! sen hata ettin yanlış söyledin, sevgiliyi küçülttün.. elimde olsa sevgilinin bir nazarına hem dünyayı hem de ahireti feda ederdim" dedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Hiç düşündün mü,?
Hz. Yakup neden Hz. Yusuf ile imtihan edilmişti?
Çünkü Hz. Yakup en çok Hz. Yusuf'u sevmişti
çünkü..
kişi daima en çok sevdiği ile imtihan edilirdi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
HAYAT ÖGRETTİ..
--ki Umut en son Ölmüyor ..Umut Ölümsüzdür!
--ki Aşk sadece duygu değil , Aşk ..başarıdır!
-- ki Kimseye kendini zorla sevdiremezsin ;ama herkesin sevgisine layık olabilirsin ,seçim onlara ait ..
-- ki güveni bir ömür kazanirsin , bir anda kaybedersin
--ki Ideal " ben"e ulaşmak icin yol uzun.. hatta sonsuzdur
--ki kendini geliştirebilirsin fakat.. degistiremezsin ..
--ki Hayatı üuzel yapan kuçuk sevinçlerdir
--ki Zaman değil yaraları saran ..sevgidir
--ki Bazen onemli olan tek şey ellerinde hissetmiş olduğun başka bir eldir
--ki aslında tüm hayallerimizin gerçekleşmemesine sevinmeliyiz
--ki Kimse ideal değil ,senin onu sevmedigin surece
-- ki ..BAZEN AŞK GELİR TÜM PRENSİPLERİNİ SİLER
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Aşk, düştüğü yeri yakıp kül eden ateşse ;
Gönül, küllerinden yeniden doğan "mâbed" dir...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.