You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

arabça sorumluluk sınavı hakkında yardım

Yeni Üye
selamunaleyküm regaib kandiliniz mubarek olsun.istanbul zeytinburnu imamhatip lisesinde okuyorum lise 3teyim.arabça sorumluluk sınavına kaldım.yazılada genel olarak hangi konulardan veya sorulardan çıkcagı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden ALLAH Razı olsun.
Degerli Recep123 Kullanicisi Jun 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: arabça sorumluluk sınavı hakkında yardım
bunu hocalarına sorsaydın daha iyi olurdu bnce gülücük
lise 1 kitabım olsaydı bakardım söylerdim ama malesef..
sn bnce en çok parçalara çalış onları tercüme et. bir parçayı tercüme etmeni isteyebilirler..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
a.s. seninde kandilin mubarek olsun. bu konuda hocalarına danışsan veya u şekilde googleda aratırsan daha faydalı olur
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
ne oldu ablacım geçtin mi kaldın mı haber var ya gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.