Sizlerinde ruh sağlığını düşünerek bu konu üzerine deneyimi olan ve kaldırabilecek irade ve kontrol gücüne sahip kişiler ile bir bilgi paylaşımı yapmayı düşünüyorum o yüzden birbirimize yardım etmeye çalışırken konunun neresinden baktığımızın farkında olalım. Herkese açık bu alanda anlatmayacağım konunun özü şudur:
Antlaşma içinde olduğuma dair bir kesin uyarı aldım.
Antlaşma içinde olup olmadığımın farkında değildim fakat yaptıklarımın net sonuçları yardım olabileceği üzerinde düşünmeme yol açtı.
Bunun üzerine dikkatimi çekenleri farkedince bilinçli olarak anlaştım ve kaçta kaçı size aittir gösterin hadi bana diyerek yolu açtım.
Aciz kalan onlar oldu. Fakat bedenimden çıkarken ailem şahit olurken gördüklerine pisikolojileri alt-üst oldu.
Aciz bırakılmaları müşrikler tarafından diğelerininde şahitliğinde yok oluşlarını gördüler ve bir daha ne zaman tekerrür eder bilmiyorum.
Yeryüzünde 4 ay dolaşabilmem için süre var. ahit sonlandığı vakit inkar edicileri, allah bizim ellerimiz ile cezalandıracaktır. Bana verilen sürede isterlerse güven vermem yola gelirlerse dinde kardeşim kabul etmem gerekicektir. Diğerlerini ise öldürmem.
Fakat bu olanların yer yer madde boyutundaki bedene yansımaları nasıl ben bilememekteyim fakat görenlerin akıl sağlıkları kaldırmadıklarını görüyorum. Yalnız yatamıyorlar, benden korkuyorlar.
Bedendeki yansıması her ne kadar çirkin korkunç olsada yakınlarımın korkuları benden ve kendilerinden yanadır.
Benden korkarlarken benide bir yandan yanlarında istemektedirler korkudan 2 zıt davranışı bir arada yapmaktadırlar.
Ben onlara söyledim ki Şüphesiz benim özüm 1 dir. müşriklerden 1 ordu gelse kim bana inkar etse , etkisi altında bırakmaya çalışa Rabbimi aciz bırakabileceklerini mi sandılar. Şüphesiz onlarda kendi yok oluşlarına şahit olup gördüler. Tevbe suresinde süre tamamlanana kadar ahidime bağlı kalmam emredilmiştir. Allah muttaki olanları sever der.
Bu 4 ay ailemi olursa daha önceki gibi bedendeki görüntüleri görme şansı varmıdır bir daha bir zıtlaşma-inatlaşma-etki altına sokma vakti ansızın gelir ise beden değişikliklerini görmesine nasıl engel olurum.
Konunun en saf özü budur yazacak arkadaşlarda artık buna göre yazmayı düşünsün. Tevbe suresinin mesajları ve anlamları musallat vaktinde olanlara göremi düşünülmelidir yoksa her zaman genel olarak düşünülüp bazı mesajları bu durumdan ayrı tutmak mı gerekir. Yani komple bir nasit olarak , savaşı buraya taşıyıp olaya tam anlam mı yüklenmeli doğrudan ayet üzerinden mi hareket edilmelidir.
Ben özel ayetler üzerinden toplanarak hareket edilmesinin gerektiğini düşünüyorum fakat bu şekilde olduğunda bütünden kopmuş gibi anlatılmak istenen asıl mesaj değişikliğe uğrarmı sizce ?[/i]