You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

Kıdemli Üye
RE: Anlamlı Güzel Sözler
Ömrü boyunca biri onu görsün diye herkesin kıyısında sessizce bekledi durdu. Sonra bir gün beklemediği bir anda yakıcı gerçeğin farkına vardı; o aslında gerçekten yoktu./Gökhan Özcan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Saatçi her gidişimde bana aynı şeyi söylüyor; “Saatin bir şeyi yok, sensin sürekli geri kalan!”

“Ben hep özlüyorum sadece” dedi kederle, “beni neyin eksik bıraktığını hiç bilemeden...”

Yarım kalmaya ayarlı her şey; tamamlığın imkânı yok dünyada!

“Giden ömürden gitsin” dedi meczup, “gönülden gitmesin!”

Gökhan Özcan
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-02-2019, Saat:12:10 AM, Düzenleyen: Nazlıcan.
Profesör
“Haуatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun.” – Che Guevara
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
"Sorarlarsa, 'Ne iş yaptın bu dünyada?' diye, rahatça verebilirim yanıtını: Yalnız kaldım. Kalabildim! Altı milyar insanın arasında doğdum. Ve hiçbirine çarpmadan geçtim aralarından..."

Hakan Günday
[Resim: giphy.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.