You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

Profesör
RE: Anlamlı Güzel Sözler
Tek güvencemiz Allah'tır.
Başka hiçbir güvencemiz yoktur.

Cahit Zarifoğlu
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Agah ol!

İyi olan iyiyi, kötü olan kötüyü bulur. Nitekim hadis-i şerîfte "Allah'ın bir meleği vardır ki ehli ehline sevk eder" buyrulur.

Ahmed Avni Konuk
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
acı çekerken de adil ol, diyor bana.
adil ol. sen değil misin inanan
hayatın büyük bir kader olduğuna,
kaderi yönlendirmek bile o büyük kader' in
içindedir filllllllllllan.
o yüzden şimdi adil ol..

Birhan Keskin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
İnsan biraz nefsini dizginlese, azcık dizginlese, bir parça da fedakarlık yapsa; kendisinde bir marifetullah zevki hâsıl olur. Bütün eşyada Hakk’ı görmeye başlar, hiç haksızlık yapmaz. Evvela yalanı terk eder. Değmez der, niçün doğru konuşmayayım der. Katiyyen doğru konuşmadıkça kapı açılmaz. İmkânı yoktur. Başta o. Evvela yalanı terk edecek.

Yeşil Efendi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Şımartılmış, kuralsızlıkla büyüyen, çabasız her istediğini elde eden, her yaptığı hoş görülen bir neslin sonucunu adım adım göreceğiz...

Duygu Üstdağ
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.