You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

Kıdemli Üye
RE: Anlamlı Güzel Sözler
Yüce Allah, varlık âleminde yazılı olan her şeyi kalplere ilham yoluyla yazdırır.
Çünkü âlem, yazılmış ilahi bir kitaptır.”

Muhyiddin İbn Arabi Hz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
O zamanlar içimdeki çocuk daha özgür, daha cesurdu. Dünya bu kadar soğuk değildi. Herkes yüreğiyle gülerdi birbirine. İnsan sesinden medet umulurdu.

Şükrü Erbaş, İnsanın Acısını İnsan Alır
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
"Yürüyüş, her seferinde, yol üstündeki sıradan şeylerin romanını anlatan uçsuz bucaksız bir kütüphanedir. Yürüyüş manzaraların ve sözcüklerin geçişidir." (David Le Breton, Yürümeye Övgü)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Bir ağacı tasvir etmektense, gölgesine oturup bir cigara yakmayı isterim. Ben bir aşk hikayesi anlatmaktansa, aşık olmayı isterim. Sanat dediğin nedir ki? Hayat önemli hayat.

Mustafa Kutlu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Kendine yetebilmek, günlük manasında kullanılınca kulağa hoş geliyor tabii. Kendine yetmek akıl hastalığıdır. "Her şey benim, dışarıdaki nesneleri de benim için kullanıyorum" demektir. Bütün dünya benim bir parçam. Bu ancak kâra dayalı ekonomik sistemlerin bize dayattığı bir aldatmaca. Ne demek kendine yetebilmek? Filan marka otomobili, filan muhitteki evi alabilince ben kendime yetecek miyim?

Agâh Aydın, Eksik Olan
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.