You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

Uzman
RE: Anlamlı izler
"Kur’an dinlemiş ve ondan boyun eğmişlerdir sanki
Yaşamın sırrına bizden önce ermişlerdir sanki
Kendilerini bir ses uğruna kurban vermişlerdir sanki
Ölmeden önce ölümden sonrasını görmüşlerdir sanki
Dağlarda yankılanmışlar derelerde ağarmışlardır sanki
Düşlerinde Mekke’ye varmışlardır sanki..."

| Sezâi Karakoç
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
"Bugün ağla çocuğum, yarın ağlayamazsın!
Şimdi anladığını, sonra anlayamazsın!

İnsanlık zincirinin ebediyet halkası;
Çocukların kalbinde işler zaman rakkası..."

N.F.K
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
“küçük şeyleri unutamayanlar, en geri hatıraları da unutamayanlardır. hafızalarının bu bahtsız kuvveti karşısında hiçbir memleket, hiçbir vatan tutamadan her yeri, her şeyi severek öleceklerdir.”/Sait Faik Abasıyanık- semaver
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Yalnız değiliz kızım.
Sağımızda ve solumuzda kiramen katibin, peşimizde şeytan, bir kalabalıktır yürüyoruz..

| Osman Nuri Topbaş
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Şunu öğrendim ki; insanların kendilerine ve diğer insanlara duydukları sevgi ve saygı, diğer tüm terapi tekniklerinden daha fazla sağlık ve şifa verir.” (Marie Balter)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
“Rüyamda hiçbir şeyi görürdüm. Hiçbir şeyi. Hiçbir şey kadar güzel şey var mı? Varsa ver bir lokma. Şu saatte. Hiçbir şey ölüm gibi güzeldir.” (Alemdağda Var Bir Yılan, “Yalnızlığın Yarattığı İnsan”)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ismail Yıldız

Aksaray'da pazara gittim. Beş köylüden alışveriş yaptım. İstisnasız hepsi "fazla" tarttı. Daha umut var. Yıkılmayız.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.