You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

Uzman
RE: Anlamlı izler
..Benim gibi yalnız bir adamı herkes terk ediyormuş, herkes benden kaçıyormuş gibi bir duygu vardı içimde. "Herkes”le kimleri kastettiğimi sormak hakkınızdır.
"Hiç kimse benim gibi değildi
ve ben de hiç kimse gibi değildim.
Ben tek başımaydım, onlarsa herkes.
İşte bu düşünce beni yıktı geçti."
Dostoyevski
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Günümüz dünyasında tüm insanî anlamların yerini tüketimci anlayış biçimleri almıştır.
Atasoy Müftüoğlu - Ümmet Bilinci
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Haydar Paşa Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane talebelerinden 1917 mezunu hiç yoktur, hepsi Çanakkale şehididir, onbir bin medreseli ve tekkeli şehittir, Çanakkale şehidir..

1915, onbir bin medreseli ve tekkeli şehid, 1925 medrese ve tekkeler kapatıldı, acaba anlatabildim mi?

O kadro hayatta olsaydı zor kapatırlardı!

Ömer Tuğrul İNANÇER
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Rabbinle tanış, çünkü gittiği şehirde tanıdığı bulunan bir garip cesur ve rahat olur.
Ebu-l Hasan Harakânî Hz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
birbirini hissedemeyen yüzlerce insanın bir arada olması içimizdeki çölü büyütmekten başka neye yarıyor?

İbrahim Çolak / Dağlım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ekonomi kültürün önüne geçerse, insan ekonominin öznesi olma konumundan, nesnesi olma konumuna düşer.
*Ekonomi herşeydir diyenler, ekonomi için herşeyi yaparlar.
*Kültür derinleşmeden ekonomi zenginleşmez.
*Tek boyutlu ekonomi her insana uymaz.
*Hayat binbir boyutludur.
*Ekonomi insanın gölgesidir.
*İnsan hayatın öznesidir.
*Öznesiz nesne olmaz.
( Nazif Gürdoğan )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
"Dünyada ikbal, zenginlik, mal, mülk ancak Cenab-ı Hakk'a itaat etmek ve onun yolunda cömertce harcamak suretiyle güzeldir."
Hz.Ali Efendimiz.
Aşk bir davaya benzer'den alıntı.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.