You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Hazzınız, ıstırabınızın maskesiz halidir.
Ve kahkahanızın yükseldiği aynı kuyu,
sık sık gözyaşlarınızla dolar.
Halil Cibran
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
“ Hz. Adem' de kıyamete kadar kendisiyle konuşulacak bütün diller toplanmışken Hz. Muhammed ise Arapçayla bütün insanlara peygamber olarak gönderilmiş, bütün dilleri ihata etmiş, onun şeriatı da tercüme edilerek aktarılmış, bütün dilleri kuşatmıştır.”
Fütuhat - c16,s275 - Muhyiddin İbn Arabi (k.s.)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Çoğu kişinin ihtiyaç olarak değerlendirdiği motivasyon, sevgi ve ümidin karıştırılmasıyla elde edilir. Ümitle beslenmeyen sevgi "çaresizlik" duygusunu yeşertir.
Prof. Dr. Nevzat Tarhan
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Lokman (a.s.) şöyle duâ ederdi: -Allah'ım! Arkadaşlarımı, Seni anarken bana yardım etmeyen, Seni unuttuğum zaman bana hatırlatmayan, emrettiğimde bana itaat etmeyen, sustuğum zaman beni mahzûn eden gafil kimselerden kılma!
Abdullah İbnü'l-Mübarek, Kitabü'z-Zühd
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Küçük bir not:

Güzel kardeşler ,insanlar

Artık aranızda olmayacağım ,böyle bir yazı yazmayı düşünmüyordum amma velakin merak eden bir kaç sevenimizi haberdar etmek ,hemde kardeşlik hukumuz gereği helallik almak düşüncesiyle meşgul ettim ,Hakkımız varsa eğer helali hoş olsun,,

Rabbim sizleri korusun ,yüceltsin ,ömrünüzü hayra yorsun

çağrım,umuteğrisi veya kalben
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.