You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Dünyada seni sevindiren bir şeyle karşılaşmışsan, bil ki bunun hemen arkasından seni üzen başka bir şey gelecektir.
Ebu Hâzim
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bir yerde okudum:
“Annemin yüzüne ne kadar az baktığımı fark ettim. Bu apaçık bir gaflet kendimce. Allah affetsin. Sonra dikkatle inceledim yüzünü. Geçen yılları izledim yani. Evlat ilgi ister de ana-baba istemez mi? Utandım, kalbim ağrıdı...” Olsaydı şimdi yanımda, ben de seyretseydim annemin hiç görmediğim yüzünü ne güzel olurdu.

s,köşk
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bir mahzun gönlü kırıp ağlattıysan, ya o anda siliver, veya onun gözyaşlarında boğulmaya hazır ol. Semaları ihtizaza getirecek bir 'Ah!' geldi.
Erol Çalı
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İnsanlara ve özellikle dünya ehline hâlinden şikâyet etme. Sonra Allah seni onlara bırakır, perişan olursun.
İmâm Gazâli Hz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Hayat, vakti dolunca çıkarılan emanet bir elbise gibidir. Ne Mutlu! O elbiseyi iman ve şehadetle teslim edenlere.
,i,şenocak
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.