You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Uyandım,
Karşımda seni buldum.
Dosttan daha dost,
Güzelden daha başka.
İçimden sevindim,
İçimden sevdim, İçimden.
-Asaf Halet Çelebi
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bir insanı tanımak için, içinizi terk etmelisiniz...
Eğer bunu başaramıyorsanız, mantığa dur diyemiyorsanız; bağımlı bir ilişkiye teslim olursunuz. Karşıdaki sizi sevmek yerine, kendine bağlamış olur. Bağlı bir kişilik, sorunludur. Çizginize ters düşseniz de mücadele edin. Gerekirse nefesiniz içinizi yaksın! Olgunlaşmak için bu acıya ihtiyacınız var.Üzülmeyin! yeryüzü yenilgisinin bir hiç olduğunu hatırlayın ve savaşın… Size yanlış yerden sevgi penceresi açan kişi, zamanı geldiğinde kendi içini tehdit edecektir. Çünkü sevgi, masumdur!
- Gündüz Notları-

ü.z,kayabaş
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kalbe Allah'tan başkası helal değildir.
O'ndan gayrı oraya ne girerse, kalbin iffeti gider."
Öyleyse bütün sevmeler, O'nu hatırlatmalı, O'nun adına olmalı.

alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kıymetli olan, eleştirilmeyi hak eder, kıymetsiz olansa baştan reddedilmeyi. Tenkite değer gördüğün için müteşekkirim; yeter ki insaflı ol.
Musa Hub
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Haklı olanın vicdanı affedici olmaya, alttan almaya, karşısındakinin hatasını örtmeye, idare etmeye, suskunluğa daha eğilimlidir. Oysa biz haksızmışız gibi bağıra çağıra, haklılığımızın altını çize çize, göze soka soka kanıtlamaya çalışıyoruz. Haddi aştıkça, hudutları da çiğniyoruz. Hayatın ince ruhu içeri kaçıyor.
Leyla İpekçi
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İbn-i Sina'ya, "Dünyada devası olmayan bir dert var mı?" diye sormuşlar. "Derdin devasızı, iyinin kötüye muhtaç olmasıdır." demiş.."
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Hayata çiviliyiz kollarımızdan, zaaflarımızdan çiviliyiz. Ve günler, çehrelerinde kamçıdan sert bir istihza. Ve günler, bakışlarında hançer… birer birer geçiyor önümüzden.
-Cemil Meriç-
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bir kimsenin içinde Allah sevgisi varsa Allah-u teala onun yardımcısıdır. Allah-u Teala "Siz asi olmadıkça sizin dualarınız ibadetlerinizin kalesidir. Dualarınz olmasa ibadetleriniz kabul olmaz" buyurdu. Hiç Duasız kalma.
(Gönenli.mehmet.efendi ( Kuddise Sirruhu ) Hz.)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.