You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Evet, biliyorum, biliyorum, para kazanıyor. Ama bence bir insanın toplumdaki değerini ölçmek için kullanılabilecek kriter o olamaz.
Ayn Rand / Atlas Silkindi
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Mesafeli olmanın en iyi yanı budur; kararlarını sorgulayamazlar,düşüncelerini yargılayamazlar ve sen izin vermedikçe hayatına dahil olamazlar.

Furkan Çeçen
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İnsanları sevmekten bahseden biri, bu değeri insanlık adına değil de şahsi çıkarları için ortaya atıyorsa, yani insanlığı sevmekten kastı esasında körü körüne kendi benliğini sevmekse, o şahsın kişiliğinde erdemlerin doğru şekilde yaşandığından söz etmek mümkün değildir.
Prof. Dr. Nevzat Tarhan
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İnsan kendini geliştirdikçe ideal "ben"e doğru gider. "İdeal ben"e gitmek ise, ego idealini doğru çizmekle mümkündür. İç yolculuk sırasında büyük bir öğrenme aşkıyla kişinin kendisine yenilikler eklemesi ve bunu yaparken de sürekli okuyan, araştıran, sorgulayan bir yapıda olması gerekmektedir.
Prof. Dr. Nevzat Tarhan
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Affedersiniz, demli bir sabah alsam,
Yanında biraz umut, çıtır olsun lütfen,
Dudak payım tebessümlü olsun mümkünse,
Çok şey mi istedim?
Ah keşke herkes çayı böyle sevse.
Murat Ginlik
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.