You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Biz can çekişen bir millet değiliz, yatağından taşan bir nehire benziyoruz.. Bizi zinde tutabilecek yegane kuvvet İslamiyet’dir…
“ Sultan Abdülhamid Han (rahmetullahi aleyh )
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ne botoks mu ?
Saçma .. !
Benim çizgilerim çok değerli ,
her birine ne emekler verdim bir bilsen !
Gülmek için çalıştım çabaladım yıllarca ,
Gülme çizgilerinden neden kurtulayım ki ?
Alnımdakiler ise şaşırmaktan ....
Şaşırtsın, eğlendirsin beni hayat diye bir servet harcadım ,
Hoş , insanlar da şaşırttılar , sağ olsunlar ...
Ya bu çatık kaş ?
İşte onu pek sevmem ama
Her baktığım da kırıldıklarım gelir aklıma ...
Alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Aklın ne olduğunu bilmeyen, ülkede akıl hakkında yazılan eser olmadığı için bilmesi de mümkün olmayan insanlar, kendilerinde bulunduğunu "zan" ettikleri akılla Kitab-ı Kerimi hem de mealinden anlayacaklarını iddia ediyorlar. Önce aklın ne olduğunu, sınırlarını konuşalım, sonra aklı erenlerle "akl-ı selim"i konuşalım, ondan sonra aklın neleri anlayıp anlamayacağını konuşuruz.

h.demir
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Maden işçisinin iki odalı evi ve ocak sahibinin elli altı katlı gökdeleni. Helal ile haram galiba böyle bir şey.__İBRAHİM TENEKECİ
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.