You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Yaptığımız cuma yayınlarının 3 te 1 i kadar dindar olup 4 te 1 i kadar ibadet etmiş olsaydık Allahualem şuan su üstünde yürüyüp fotosentezle bile yaşayacak duruma gelirdik bence. Yok sana demedim. Sana da demedim. bunu da diğer yayınlar gibi önce kendime söyluyorum.
Fatih Fth
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bir çok geceler nefsin için uyumadın. Nefsinin isteklerini verdin. Allah'ın ve Nebî aleyhisselamın rızâsı için kaç gece, kaç saat uykunu terk eyledin? Yakında uzun uykulara yatacaksın. O uzun uyku gelmeden, karanlık kabirde amelinle tek başına kalmadan, biraz uykuyu terk eyle! Rabbine dön!
Es-Seyyid Eş-Şeyh Aşkiyyü'l Cerrahiyyü'l Halvetî Muzaffer Ozak [k.s]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Modern insan kendisini
hakikat seviyesine yükseltmeye çalışacağı yerde
hakikati kendi seviyesine indirmek istemektedir
-Rene Guenon-
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ama hayat aynı zamanda bir ilişkiler toplamıdır ve asıl bu yorar insanı. İnsanlara laf anlatmak, kaynağı çoğu zaman belirsiz olan sitemleri doğru karşılamak, nedenini bir türlü anlayamayacağınız kimi düşmanlıklara maruz kalmak, dahası siz olgunlaşmış yaşınızın verdiği onca tecrübeyle yaşayıştaki aşırı hızı yavaşlatmaya çalışırken, çevrenizdeki gençlerin o aşırı hızı daha çok artırma tutkularına tanık olmak… Yorar bunlar, vallahi en gamsız ve rahat görünenleri bile yorar.

M.KUTLU
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Dizilerde yeni bir ürün yerleştirme var. İlle de "sevimli bir homoseksüel" tip koyuyorlar. "Büyük meseleler" var, bunlara kim bakacak di mi?
Matbuat Bey
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.