You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Bir zamanlar öfkem beni zora koşardı.
Kızıl yelelerim yapışırdı terli alnıma
Ne eğere gelirsin ne de semere derledi bana,
Yeniden doğmuş olurdum oysa,
Öldüğümü sandıklarında,
Yalnızca kağıtlarda iyi koşan bir at olarak.
Vasiyetimdir:
En güçlülerinden seçilsin
Beni taşıyacak olanlar.
Ahtım olsun,
Yükleri ağırlaşsın diye iyice,
Tabutumun içinde tepineceğim.........DİDEM MADAK
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İnsanlar boşanırken hakim karşısına çıkıyor ve resmi otoriteyi bu istekleri konusunda ikna etmeye çalışıyor.Bence tam tersi olmalı.Yani insanlar evlenmek istediklerinde hakim karşısına çıkmalı ve ''biz yaş ve olgunlukta reşitiz,sorumluluk duygumuz yerinde,çocuk yetiştirmeye hazırız'' gibi söylemleri ıspatlayabilmeli.
Ali Güler
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yavaşça dokun yaralarıma,
yavaşça.
Annesi dün ölmüş çocuklara dokunurcasına şefkatle.
Bin yıllık mushafın sayfalarına nasıl dokunursa insan,
öyle dokun.
Tarık Tufan
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ne istediğini bilen insanların acelesi yoktur şu hayatta. Çünkü onların geçmişlerinden gelen ve içlerinde eskitemedikleri sağlam nedenleri vardır. Ve onlar hayatın YANLIŞ tarafında olmamak için YALNIZ tarafında olmayı tercih ederler. - Uğur Gökbulut
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Dostoyevski’nin Ecinniler’inde, Şatov sohbetlerinin başında Stavrogin’e şöyle diyor: Biz, iki varlık, sonsuzlukta bir araya geldik … dünyada son kez. Şu tonunuzu elden bırakıp insan gibi konuşun! Bir kere olsun, insan sesiyle konuşun!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.