You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Dünyada Eşi Benzeri Görülmemiş Camiiler İnşa Eden, Eşsiz Mimar Koca Sinan'ın ''Ben Kim Oluyorum ki Allahü Tealanın Mabedine İsmimi Yazacağım.!'' Dediğini, Eserlerini ya '' Güçsüz Karınca '' ya da '' El-fakir ul Hakir '' Olarak İmzaladığını BİLİYOR MUYDUNUZ...?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah dostu sözü deriz,
Ne malum allah dostu olduğu dersin.
Hadis deriz,
O uydurma hadis dersin.
Ayet deriz,
O ayet öğle değil böyle diyor dersin,
bizim ayeti beğenmez ayete karşı ayet söylersin.

rasyo y.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ey nefs sözüm sana:
Şeriatı (Allâh'ın cc kanunu, hukukunu)
yaşamaktan korkan bir kul,
melek mi tanır da iman mı eder,
kitap bilirde hatim mi eder,
Peygambere inanır da yolundan mı gider.

rasyo y.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Bizim işimiz değil kırmızı gülün sırrını anlamak/Bizim işimiz belki de, kırmızı gülün büyüsünde yüzmektir"

b,fuat
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Öfke benliğin yemi, en lezzetli gıdasıdır. Benlik semirdi mi irade yok olur gider. İradesi zayıflayanın ruhu intihar eder. Posalaşmış bir beden taşımak ne ağır zillet, ötelere kapalı bir ruh taşımak ne büyük ihanet.

Şeyh Edebâli
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.