You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
"Boşa zaman geçirmek, ölümden daha kötüdür çünkü ölüm sizi bu dünyadan uzaklaştırırken, boşa zaman geçirmek ise sizi Allah'tan uzaklaştırır!"
İbni Kayyım
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Akıl, habersiz olabilir mi! gizli şirkten?
Neden olmasın, en büyük bastonu enaniyet!
Benlik içinde ise kulun,
gizli şirk ehli olmak an meselesi!

alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
'Kalabalığın ortasında bir erkek ve bir kadın… Bir tür ayakta kalma çabası ve sosyal gözaltına karşı direniş olarak birbirlerini seviyor görünmeyi seviyorlar. Sonra evlerine gidecekler. Bir başlarına kalacaklar ve belki ancak o zaman birbirlerini sevecekler! ''
Haşmet Babaoğlu
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Tüm duyguların en güzeli duygusuzluk, öyle bir duygusuzluk ki, insanın tüm dünyayı ve tüm insanları kucaklayabileceği duygusuzluğun duygusu.
Tezer Özlü - Yaşamın Ucuna Yolculuk
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Herkesin ortak bir konu hakkında üst üste sayısız şikayet ettiğini duyduğum ve seneler geçmesine rağmen yeni hiç bir şey yapılmayışını, hiçbir değişimin gerçekleşmeyişini, aynı kalmada ısrarı gördüğümde ister istemez şu cümleyi kuruyorum.
“Bunlar tatlı şikayet. Aslında herkes memnun...Rahatsız olan sensin. “
Böyle durumlarda içime doğru bir göç, bırakın toplumu, kendimden bile soyutlanma ile aniden kalkıp şehre, kalabalığa rahatsızlığımla rahatsız etmeye gitmeleri bir arada yaşıyorum.

a,şener
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Şimdi düşünüyorum da; bir yanılgıyı, gerçekmiş gibi yaşamış olmak çok da kötü gelmiyor. Her şeyi anlıyor, herkesi tanıyor, her sorunu kavrıyor, yani kavraya anlaya yaşlanıyordum. Bu yüzden kimseye kızamıyordum. Kimseden doya doya nefret edemiyordum. Kimseye ağız dolusu küfredemiyordum, kimseye deliler gibi öfkelenemiyordum...
Murathan Mungan
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.